oykumoms Frfr1- gögüs ucu yarası için yazmıştı doktor kızarıklık tahriş ve yaralar için kullanılıyor bu olur mu sizce fikir almak istiyorum
Masmeh Fito krem bize iyi gelmişti.Sık sık temizleyip hava almasını sağlayın,mama içerken boynuna akmasını engelleyin,peçete yada ağız mendilleriyle.Geçecektir inşallah
oykumoms Asilinannesi_ kızım kafadını kaldırmamıza izin vermiyor ki kasıyor kendini 🤦 ıslak pamukla silip kurulamaya çalışıyorum bnde. Bi çok kişi Bepanthol demiş bende deneyeceğim teşekkür ederim
Frfr1- oykumoms bunu bilmiyorum ama bepantol pisik onleyici krem var onu poposuna da kullaniyorum ben koltuk altında boynunda pisik oldugunda da kullandim hemen geçmişti
Nehirsmomm oykumoms bebeğimde de olmuştu aile hekimimiz Troysd diye bi krem yazmıştı haftasına kalmadan geçmişti
RainOverMe oykumoms bol bol dokundurarak kurulayn bezle.dırekt sılmeyın daha da tahrıs olur. Ben sudo veya oksizinc %40 lık pomad kullanıyrdum hemen gecıyordu. Oranın kuruması lazım salyadan da olur sonucta ıslak kalıyor cıldı de hassassa hele sarısın beyaz tenlı bebekse hemen oluyor😵💫kac aylıktı dıs mı cıkarıyor acaba salya artıyor diş zamanı kızımda hıc salya olmadı dıyebılırım kehrıbar aldık bılmıyrm etkısı var mıydı bır aydır cıkardım gece tulum gıyınce rahatsız edıyor dıye havalar ısınsın yıne takrım cok sevıyor kolyesını
oykumoms RainOverMe 4 ay 3 günlük ama çok salyası akıyor tükürük çıkarıyor siliyorum boynundan önlük eksik etmiyorum ama boynuna gidiyor olabilir. Beyaz tenli ve hassas evet. Bepantol ya da sudo yu deneyeceğim bende zaten randevu aldım birde doktora soracağım
RainOverMe oykumoms cok gecmıs olsun boncuga🤗 önlük de bunaltıyor olabılır kumasına bıle alerjısı olabılır onluksuz deneyın oyle agzını temızleuın belkı daha ıyı gelır . Doktora danısmanız daha ıyı tabı saglıkla buyusun🤗🌺🙏🏻
cogulsahis oykumoms bebeklerimin de çok sık oluyor dikkat etmeme rağmen, hava almayacak şekilde katlanıyor boyunları madescar sürüyorum hemen geçiriyor doktorumuz önermişti.
oykumoms RainOverMe teşekkür ederim yarın için randevu aldım önce ona sormak istiyorum daha kötü olmadan teşekkür ederim 🌸🥰
Fatmahin oykumoms hiçbir krem işe yaramadı bizde bephantol vs hatta onlar dahada çoğalttı.. Doktor Sudocrem verdi onu kullandık sürekli sürdüm geçti çocuğumda rahatladı
Snglt oykumoms biri nerisona digeri funderyl ama buyuk etki gosteren nerisonaydi eczacida bi iki kullanmaya gecirir bu demisti sorarak aliin yine de
pandemibebegi oykumoms Katlanma bölgesine ince pamuk bir bez koyun mutlaka . Birbirine degmezse çabuk iyileşir.
Berfin-asel oykumoms benim sürekli başıma geldi arko krem sür canım hemen geçiriyor neresi pişik olursa olsun arko hemen geçiriyor
Sueris oykumoms arko krem surmen lazim ben cozumu oyle bulmustum bide kafasini biraz yukari kaldirt oyala oyle havalanir anca.