Melos90 55 günlük kızım önceden 10/11 gibi uyurdu şimdi gece 1/1:30 dan önce uyumuyo carsafta ayakta her türlü salliyoruz uyuyor yatağına koyunca pat uyaniyo nasıl düzen olusturacm lütfen yardım 🥴🤦
Aslanbebek38 Melos90 kuzum aynıyız. 47 günlük ne gece ne gündüz uyuyor. Sürekli ağlıyor. Bu aralar bebeklerde bişey var
Fatmannny Melos90 2 aylık kızım var gece 3-4 e kadar ayaktayız uyumuyor çaresine yok gündüz unutmadan deniyim dedim yine işe yaramadı
Melos90 Aslanbebek38 kendi yatagimizda uyusa razıyım akşam olunca başlıyor bizimki gunudz gene uyuyor şükür ama gece salla Allah salla yok yaptırdığım an uyanıyor bazen sabrım kalmiyo sinirleniyorum sonra vicdan yapıyorum 🤦
Aslanbebek38 Melos90 bende dün bagırdım istemeden sonra agladm. Bazen cidden sabrım kalmıyor. Kendi yatagımızdada 15 dakika uyuyor gibi yapıyor sonra tekrae kalkıyır aglıyor. Nerde yatıracagımızı sasrdık
Melos90 Aslanbebek38 evet ya ben de bı kere bağırdım sus artık diye sonra vicdan azabı ufacık bebeğe bağırdım diye ama susturamamak çok zor ya çaresiz kalmak sonra tövbe ediyorum o anliknsinir anı işte 😞
Melos90 Fatmannny off çok zor uyku düzenleri varmış sanırım nasıl yapicaz bilmiyorum uyku eğitimi falan çare olur mu