bulut22_
canım ben de iki çocuk var biri 3.5 yaşında diğeri de 1 yaşında.
Oğlum zaten kendi kendine oynuyor bana zararı yok kızım ise tam ayrılık kaygıları yaşadığı bir dönemde olduğu için bana yapışık yaşıyor tabiri caizse
Ben genelde ev toplama oyuncakları toplamak çamaşır makinası doldurma gibi işlerimi akşam çocuklar uyuyorken yapıyorum.
Sabah ilk işim yatakları toplamak oluyor çünkü yatak toplanınca evde toplancak iş kalmıyor.
Sonra çocuklarla birlikte kahvaltı yapıyoruz.
Ben genelde kahvaltıdan erken kalkar çocuklar salonda kahvaltısını yaparken orayı süpürürüm.
Ben ev süpürürken genelde kızım arkamda gezer eğer mızmızlanırsa hemen önüne sakladığım ilgisini çekecek oyuncaklar koyarım veya müzik açarım müzik açılınca hep oynadığımız için hemen modu yükselir beni rahat bırakır bende süpürme işimi hallederim. Gün içinde iki uykusu var uyurken de yemek işimi hallederim oğlumla oynarım.
Genelde düzenimiz bu şekilde.
Akşam mutfağı toplarken de eşim ilgilenir çocuklarla mutfak temizlenmiş bir şekilde yatarız hatta bazen yarının yemeğinin hazırlığını bile yaparım o sıra da.
Hatta dün akşam babaları ilgilenirken fırsat bulup banyo tuvalet temizliğini de aradan çıkardım. Akşamdan ne yaparsan yarın için kâr canım