Asel_ikra Kızlar bebeğim 7 aylık sütüm yetmiyor ve hamile olduğum için yavaş yavaş sütten kesmem lazım ona iyi mama arayışındayım hipp aldım ama kesinlikle içmedi beğenmedi ki Zaten biberonda tutmuyor 😞ek gıdada herşeyi yemiyor ve aç kalıyor o yüzden hem kilo yapan hemde kabız yapmayan ayrı zamanda tadını sevebileceği iyi bir mama arıyorum tavsiye ettiğiniz var mı acaba
Kbra5575 Asel_ikra similac kullanıyoruz bebeğim içiyor ama iste sizin 7 aylık olmuş mamayı sever mi sevmez mi deneye deneye bulacaksınız 🤗
Asel_ikra Mahmutsultan peki tadı nasıl sizce şekerli mi acaba kızım şekerli şeyleri yiyor hipp mamayı bu yüzden hiç sevmedi
Mahmutsultan Asel_ikra herkes aptamile şekerli diyor tabi sanırım sma Hipp e göre felan biraz daha şekeri var sevme ihtimali var
Dorukfatma Asel_ikra bende hipp mamayı kullanıyorum içine bir çay kaşığı şeker atıyorum öylece içiyor bir öyle deneyin
Hiwarab En iyi mama araştırmalar sonucu anne sütüne en yakın Aptamildir. Bizde 10 aydır kullanıyoruz hiç değiştirmedim. Tatlı ve süt tadında daha çok ben bile sevdim😋 kabızlık ve gaz hiç yaşamadık🧚🏾♀️