KaanKayra0110 Kızlar benim 4 aylık ikizlerim var lohusalığım 2 ay sürdü sonra bir ay sonra adet gördüm temizlendim ve şuan adet görmüyorum olmam gerekiyordu ama olmadım bu normal mi gebelik riski var mı korkuyorum
Esra6061 KaanKayra0110 test yap için rahat etsin her beden farklı çalışır buradaki tahminlerle hamile olup olmadığını anlayamazsın
Arelmommy KaanKayra0110 normal canım ben geçen ay tam 3 kez oldum üst üste🤦🏻♀️bu ay olmadım daha 1 yıla kadar düzensizlik devam ediyormuş
ikizoglan_anasi KaanKayra0110 21 aylık ikiz annesiyim ve hamileyim prezervatifle korunurken hamile kaldım. Spiral taktırıcaktım. Ertelediğim için pişmanım. İkizler ayaklanınca çok zor oluyor bakması. Doğal yöntemle korunmayın çok tehlikeli.
Kaymaklibiskuvi Güvenli bir korunma yönteminiz var ise endişelenmeyin benim kızım 6 aylık sadece üç kez regl oldum emzirme hormonundan dolayı normal şu an
KaanKayra0110 Kaymaklibiskuvi Adet gördüğümde doğum kontrol hapı kullandım zaten doğal olarak korunuyoruz eşimle haplar bitince bi daha ki adet görünce sipral takmaya niyetim vardı ama adet görmeyince korkmaya başladım doğal olarak korunuyoruz ama
Kaymaklibiskuvi KaanKayra0110 geri çekilme ile hamile kalmış biri olarak söyleyeyim test yapın bence içiniz rahatlasın
minikoglummmmm KaanKayra0110 geri cekilme dediniz ya doğal olarak korunuyorum dedinz geri çekilme ile hamile kalan oluyor Muş onu diyorum
KaanKayra0110 minikoglummmmm bende duydum öyle olanları zaten geri çekilmeye güvenmiyordum doğum kontrol hapı kullandım ilk adetten sonra sonra ki adetimde sipral takmaya niyetim vardı
KaanKayra0110 KaanKayra0110 ama adet görmedim daha ve haplar bitince kullanmayı bıraktım adet görecem gidip sipral takacam düşüncesiyle
KaanKayra0110 ikizoglan_anasi ben ertelemedim aslında adet gördüğüm gibi sipral taktıracaktım ama iki üç kere adet görmek gerekiyor sipral için ilk adetlikten sonra hap kullandım ama bitince adet olacak sandım olmadım geri çekilmeye güvenmiyorum zaten benimde ikiz oğullarım var biraz ondan dolayı korkuyorum aslında yani adet geçilmesi normal mi sizce