Deletedmom_875 Kizlar doğum yapalı 4 ay oldu. Yazın doğum yaptığım için korse kullanamadim aşırı terliyordum. Simdi kullansam sizce faydası olur mu?
mysa2 Deletedmom_875 korse tek başına bir işe yatamıyor yanında spor be diyet yapacaksan etkili olur tabi 😊
minikoglummmmm Deletedmom_875 keşke sıcakta taksaydin daha iyi zayıflardin terledikce atacaksın ödemi kiloyu
Birberenannesi Deletedmom_875 ayy benim de öyle temmuzda doğum yaptım takmadım Korse 1 ay oldu takmaya başlayalı leslie yapıyorum vakit buldukça bide pilavı makarnayı falan kesim inşallah gider canım şu göbek 😔
mysa2 Deletedmom_875 evde yap canım yürüyüş videoları var 20 dk bile yapsan günlük yeterli olur 😊 diyette dikkat et akşamları ağır bişey yeme en geç 7 de yeme olayını bitir biraz makarna princ uzak dur gider kilocukla r😀
mysa2 Deletedmom_875 abartmadan sütlü tatlılar felan ye ya bişey olmaz . Bi sure o kiloda kalıyorsun ama gidince yine verirsin canım sabret gitmiyor olarak düşünme vücûd hafızaya almasın😀
atlasrl Deletedmom_875 benim de öyle, sürekli çikolata yemek istiyorum ama sebebi susuzlukmus. bol su icinde bu istek azalıyor
Deletedmom_875 minikoglummmmm Evet biliyorum ama bebisimde de emme sorunu yaşadık çok zor günler geçirdim lohusa sendromuna girmiştim biraz da. O yuzden hiç istemiyordum aşırı daraltiyordu beni
Deletedmom_875 Birberenannesi Sezaryen mi oldun? Ben de aynı temmuzda doğum yaptım takmadım aşırı sıcak diye 😔
Birberenannesi Deletedmom_875 evet sezaryen oldum. Ben de sıcak diye takmadım zaten lohusayken acayip alevliydim bide Korse takamazdım 😅