Defnemoms__ merhaba kızlar kızım 3 715 grm doğdu sadece anne sütü alyor kilo alımı yavaş sanırım bugün tarttm 5 100 grm gldi sadce zibinla baş çevresi doğduğu zaman 36 cm di şimdi 39 cm sizce gelişimi çok mu yavaş bi uzmana göstermem gerek mi
Elin34 Defnemoms__ doktor kontrolünde ne dedi peki. Bence zayıf değil bebeğiniz her bebek çok kilolu olacak diye bişey yok zaten ama içinizde şüphe varsa doktorunuza danışarak mama verebilirsiniz
Ruzgarsmom1 Defnemoms__ ilk aylarda 600-1000 gr almasi gerekiyo tabi bi de dogumdan sonra odem atıyolar 3.400e falan düşmüştür cok da az degil bende
zehraaktas Defnemoms__ benim kızım da 3250 doğdu baş çevresi de 35 cm di şuan baş çevresi 40 cm Kilosu 5500 3 ay 13 günlük boyu da 48 den 61 e çıktı ama sizin değerler ortalama değerler persentil tablosundan bakabilirsiniz
mysa2 Defnemoms__ yani o şekilde bilmşyorum ama mesela benimki 33.5 bas çevresi ile doğmuş 2 aylıkken 37.5 mus 3 aylık olduk ama henüz gitmedik kontrole olsa olsa bizimkide 39 felan olmuştur bence normal gibi ama sağlık ocagındaki hemşire ne dedi .
Deletedmom_875 3550 doğdu benim kızım da, 1.ayda 4600 2.ayda 5440 3.ayda 6200 cikti. Sadece anne sütü alıyor
Elin34 Deletedmom_875 sizlerin kaç kilo doğdu 3 aylık kaç kilo diye sormuş mu bayan? Gelişimi yavaş mı değil mi diye merak edip sormuş. Sizin böyle teker teker yazmanız kimi ne ilgilendirir veya bu anneye yardımcı olur mu?
Deletedmom_875 Elin34 Kiloları yakın diye karşılaştırma yapıp ona göre belki karar verir diye yazdım. Avukatı misiniz?
Elin34 Defnemoms__ o kadar yorum yapıyoruz insan en azından beğenir cevap verme lüksünde bulunmuyorsunuz. Madem bunları yapmayacaksanız post açmayın
Defnemoms__ Elin34 çalıştığım için çok buraya bakamıyorum yapılan yorumları dikkate alarak çocuğuma bakıyorum teşekkür ederim ilginiz için de iyi günler 😊
Melkaydnn Defnemoms__ oglum 3235 dogdu suan tam 3 ay 9 gunluk 7200 gram sadece anne sutu aloyoe boyu 51 cm di dogdugunda suan 69 cm
iyimserperestt Defnemoms__ 3.150 Gr doğru kızım 1 ayını hatırlamıyorum 2.ayda 4.700 Ayda 5.430 Sadece anne sütü aliyor.