PoyrazandsMom Tomvejery hım bizimde altındağda kiracımız var hatta bizde sorun yaşıyoruz satmayı düşünüyor eşim kiracıyla uğraşmak sıkıntılı bi durum inanın
Asel041 Tomvejery Esim arstrmstı o kadar verilmez demisti bankalr evin degerine gore verilr yoksa bizde coktan almstk
Tomvejery Asel041 hiç bilmiyorum ki canım Allah herkesin yardımcısı olsun bizde arastırma asamasındayız suan
PoyrazandsMom Tomvejery 700 binlik eve 700 bin bile kredi çıkar banka vermek istesin sadece bi ara devlet bankaları kısıtlamıştı faiz düşük diye şuanki durumu bilmiyorum fakat ev sıfırsa müteahhit o kadar çektirmek istemeye bilir yada evi satan kişi öncesinde kredi çekip aldı ise 3 yılı geçememiş olursa belli bir miktarın üzerinde size kredi çektirtmez yoksa karşı tarafa yüklü bir ceza geliyor
Karpuzlufistiksarma Tomvejery tabi ki kesinlikle mantıklı. Yani bu devirde ev almaya herkesi teşvik ederim ben. Alma diyenlere asla kulak asma lütfen. Şimdiden hayırlısı darısı bizim başımıza inşallah
Tomvejery Denizanasi92 ablam ev hanımı eniştem oto yıkamacı Antalya da 1 trilyon 250 bine ev aldılar 3 ay önce ve ablam 650 bin kendi kredi cekti üstüne nasıl oldu bilmiyorum faizi toplam ödeme 1tilyon kusur cıktı ev ipotekli olunca veriyolarmıs tam bilmiyorum araştırıyorum PoyrazandsMom @bikerem
bikerem Tomvejery bu konuda yanılıyorsunuz,500bin bile vermiyor bankalar,devlet bankalarinin ust sınırı bu,gelirimize ya kredi notunuza gore hesaplanoyor malesef
Annesivekizi Tomvejery babana kira vermiyorsanız çok mantıklı. Ben de babamın evinde oturuyorum ama biz kira veriyoruz o yüzden bu şekilde almak da benim için zor
Sedefe Tomvejery tabiki mantıklı hemde çok en azından kiradan gelen para kredinin birazını karşılar sizde zorlanmazsiniz ki 3+1 evi 750 bulduysaniz asla kaçırmayın inanın Bursa’da oturuyorum 3+1 evler 1.500 satılıyor oda en düşüğü
Denizanasi92 Tomvejery devlet bankaları vermiyor şuan , eşim ve ben memuruz kredi notumuzla ilgili de sorun yok en son 300 bin sınır koyulmuş ondan fazlasını vermiyor
elizabeth Tomvejery 750bine 3+1 ev bulduysanız kaçırmayın zira benim yaşadığım yerde yüzüne bakışmayacak evler 1 milyondan başlıyo 🤦♀️ Ama kredi kısmını iyi araştırın derim çünkü ev kredisi olarak çekecekseniz 500bin kredi çıkmayabilir. Gayet mantıklı bir düşünce başka şekilde ev sahibi olmak artık çok. Hayırlısı olsun.
Tatlican Tomvejery Yaa bayagi vermisler bizde 3ay once 1tiriyon 250 lik evi 1tirilyona aldik 300 krediyi nazla verdi banka hemde ozel
bikerem Tomvejery ipotek olayi olunca farkli bir prosedür mu var onu bilmiyorum araştırılmalı,cunku konut kredisi yasasina gore en ust ljmit 500bin ki onu da vermiyor,ama ipotekli mal gosterince veriliyorsa bunu biliyorum,insallah hakkinizda hayirlisi olsun
Denizanasi92 Tomvejery özel bankaysa verir ama faiz oranı yüksek devlet bankasıysa da başka bişey vardır çünkü 2 ay önce eşim bütün bankalarla görüştü biz alacaktık bu sebeple alamıyoruz
Madampollyanna Tomvejery ev almak çok güzel ama her kiracı düzenli ödeme yapmıyor maalesef yani kiracının ödeme yapmaması ihtimalinden giz ardı etmeyin 6 bin lira az değil hele 10 bin hiç az değil. Bir ev sahibi olarak size naçizane tavsiyem bu sekilde