yalnizkalp selam guzel anneler sizin fikirleriniz benim icin anemli karararsiz kaldim benim anneannem olelim 6 sene olavak hayirina bir sey yapmak istiyorum esimde yapalim dedi 600 lira sizce camiyemi verelim yoksa 600 lira ihtiyac sahiblerine ekmekli verelim
Laden yalnizkalp fırına askıda ekmeğe verirdim ben olsam. O kadar çok ki ekmeğe ihtiyacı olan. Gözlerimle kaç kez gördüm
NuruKelam yalnizkalp Rabbim hayrınızı kabul etsin şimdiden. Afrika’da su kuyusu hissesi alabilirsiniz anneanneniz adına insanlar su bulmakta çok zorluk çekiyor. Hisse bedeli kurumlara göre değişiyor ama ortalama 150 -250 TL arası veya aynı kurumlar kışlık mont ve bot içinde yardım topluyor onlarda ortalama 100 TL civarı.
Erdemalp yalnizkalp ben olsam ufak tefek cesit yaparidm 600 lira degil belki 700 lira olurdu ama en azindan bi ailenin 1 aylik mutfak masrafini ustlenirdim elimden geldigi kadariyla.
salakmisincemilee Laden bunu suistimal eden çok kişi var bizim buralarda bence gerçekten ihtiyacı olan bı aileye yardım edebilir ya da ama li bebeklere
35lavanta Muhtarınızla görüşün onlar ihtiyaç sahiplerini bilir doğru bir kişiye destek olmuş olursunuz hatta 600tlyi direk bim kartı olarakta yapabilirsiniz evlerine erzak yap falan alırlar
35lavanta yalnizkalp Öyle deme kuzum hiç pirinç makarna mercimek bulgur nohut fasulye yağ bunları çok rahat alır bak kaç günlük yemeğini çıkarmış olur bu şekilde şuan gerçekten bunları alamayan insan sayısı okadar çokki hemde evlerde hep çocuk var emin ol akmaz ama damlaması bile hayat kurtarır
Laden salakmisincemilee dediğim gibi gözümle gördüm. Hele bir çocuk gördüm kış vakti ayağında terlikle gelmişti üstünde montu bile yoktu. Abi askıda ekmek var mı dedi utana sıkıla. O günden beri devamlı veriyorum askıda ekmeğe. Suistimal edenlerinde vicdanına kalmış artık. Sonuçta bizler o niyetle veriyoruz. Keşke ihtiyacı olanlar olmasa. İnanın çok mutlu olurdum🌺
yalnizkalp 35lavanta haklisi bir ailye yardi daha iyi olur mihtara sorayim bebek varsa bez islak mendiil falanda alalim
yalnizkalp Erdemalp evet esime soyleyim bim karti alayim yada muhtarla konayim ihtiyac sayibi alieye yardim edelim 600 lira deyil 1000 lira olsjn dualari yeter
yalnizkalp Halimea evet ama 600 lira az 1000 lira olsun vallhi gecen markete gitdi hic bir ssy almadi 2 poset 1200 lira odedik bir eve ne lazim bebekleri vatsa bez de alalim
Erdemalp yalnizkalp kesinlikle bende o dusuncedeyim. Suan zaman cok kotu. Gercekten cok zor durumda olan aileler var