Deletedmom_123 Kızlar oğluma çoğu şeyi tadım yaptırdım kahvaltıda yumurta sarısı avokado vericem bugün yanına peynir zeytin gibi şeyleri nereden hangi marka almalıyım trendyola baktım bebek peynirleri 150 TL marketlerden temin edebileceğim temiz tuzsuz peynir vs var mı? Kendim yapmayı isterim ancak diş ve hastalık dönemi geçiyoruz gece zorla yoğurdu yapıp yatıyorum
Melikegencall1 Kaya çiftliği var bide peynırcı baba ama Migrosunda güzel zaten çok ayrı almaya gerek yok yani özenmeye , tuZsuz zeytın ve yağsız tuzsuz peynir alacaksın sadece bim a 101 şok hariç büyük marketlerden al derim Migros gibi özkuruş gibi
Deletedmom_123 Kplnnn Gamzeok Melikegencall1 çook teşekkür ederim kızlar fikir oldu bana 💕 7 aylık bebeğim
Gamzeok Canım Migrosta tuzsuz latte peynir var 35 40 TL falan onu alabilirsin bir de bebeğin kaç aylık
Kplnnn Pınar labne veya suda beklettiğim süzme peyniri veriyorum. Zeytini de çekirdeği ayıklanmış küçük kavanozda migrosta satılıyor ondan alıyorum bir gece suda bekletip tuzunu çıkarttırıyorum sonra içine az zeytinyağı koyup blenderdan geçiriyorum ezme şeklinde veriyorum. Yumurtayı kayınvalidem köyde tavukları var gönderiyor veya getiriyordu hep verdim ama şimdi kış geldi pek gönderemez artık gelemez de o yüzden organic yazandan alıyorum onu da migrostan markasını hatırlamıyorum ama 40 tl gibi bişeydi. Bimde falan da vardır bu dediklerim