Antalyalianne Merhabalar yarın iki tane arkadaşım gelecek bir tanesi ilk kez gelecek 3 kişi olacağız aklımdakiler fellah köftesi köstebek pasta patatesli börek bunların yanına neler yapabilirim bi fikir verirseniz sevinirim güzel anneler❤️
Antalyalianne Nursenac Çok teşekkür ederim iki tuzlu varya acaba köstebek pasta yanına bjr tane daha tatlı biseu mi yapsam diyorum
Antalyalianne Hivdalin Teşekkür ederim bende bir tane daha tatlı mı yapsam diye düşünüyorum iki tuzlu iki tatlı olsun diye
Hivdalin Antalyalianne sizin tercihiniz tabi ki yoğurtlu hafif bi salata tuzluları yumuşatabilir tatli olarak islak browni kurabiye yapabilirsiniz
Metealpbsr Antalyalianne bende yiyen herkes müptelası oldu. Denemenizi öneririm kesinlikle ama tabi siz bilirsiniz 😄 tatlı olarak da kurabiye yapabilirsiniz bir pasta bir kurabiye olur hoş durur
Antalyalianne Metealpbsr Çok teşekkür ederim denemek isterim inşallah aynen kurabiye yaparım büyük ihtimalle sağolun
Antalyalianne Hivdalin Canım fellah köftesi yoğurtla yiyoruz o yüzden yanına başka yoğurtlu istemedim sağolasın