Nilayy67 Kızlar bunu aldırdım eczaneden doktor önerdi ama kullanan varsa kaç damla veriyorsunuz bebeklerinize
Fatma_tapo1 Nilayy67 ben kullan bebeğim çok gazlı ve kolik bir bebekti şuan 5 aylık ne kullandiysam fayda etmedi sadece maflor sayesinde bebeğim rahat uyudu sabah 6 öğlen 6 akşam 6 damla veriyordum💜
Fatma_tapo1 Nilayy67 ben kullan bebeğim çok gazlı ve kolik bir bebekti şuan 5 aylık ne kullandiysam fayda etmedi sadece maflor sayesinde bebeğim rahat uyudu sabah 6 öğlen 6 akşam 6 damla veriyordum💜
Nur58eda Ben biogaia kullanıyorum maflordan daha güzel 5 damla veriyorum damlanın daha çok etki etmesi için saati saatine veriyorum saatleri dengesiz verince çok etki etmiyor bide dolaba koyun gaz damlasını eczaneci demişti bana da
mysa2 Nilayy67 bana günde 4 kere 8 damla demişti doktor ara da ver arada bırak takip et gazı şiddetleniyorsa tekrar başlarsın demişti . Çok gazlı bi bebek değildi zaten 😊
mysa2 Nilayy67 valla sanırım öyle olmuş 😀 benimki gazlı bir bebek değildi söylediğim gibi sunnet olmuştu arada sıkıştırmasın ne kullanayım dedim çok doktoruna onda damlayı verip günde 4 kere 8 damla diyordu ama faydasını gördüm ben
-egem18 Nilayy67 doktor bize zinco+ biogaia önermisti o şekilde devam ediyorum gaz sorunumuz geçti şükür