Kalpsizim33 Kurada isminiz çıktığında kat kurasında dar gelirli bir aile olarak 2+1 mi 3+1 mi katılırsınız dar gelirli dediğim çünki durumu iyi olan çoğunluk 3+1 der diye yani dar gelirli 3+1 ödeyemez mi çok mu zorlanılır onu da sormak istedim
Hilal-95 Kalpsizim33 2+1 olan evlere cok fazla katılım var bizde 3+1 diye düşündük cıkar diye ama inanın suan korkmaya basladık cnkü ödemelerini cok fazla yükseltiyorlar allah yardım etsn benm arkdaşıma ilk kurada cıktı 3+1 yeni evliydi bide hala ödüyor 4 senedir
Haticekaya1808 Kalpsizim33 bizde 3+1 e yazıldık kayserideyiz bekliyoruz ikimiz de çalıştığımız için zorlanacağımızı sanmıyorum ki inşallah öderken bindirmezlerse
Prenses18 @Kalpsizim33 siz secmiyorsunuzz sanırım bunu kurada isim cikinca tekrar kura oluyormuş oda 2+1mi 3+1 mi oda şansa kalmış dedi bi tanıdık benimde durumum yok ama olmuslagada biraz büyük olsun istiyorum istemeklede olmuyor tabi düşünmeyi bıraktım ismim çıkarsa dusuncm😁
Prenses18 Hem.kirada oturup hemde oranın kirası nasıl ödenecek güya bu evleri dar gelirliler için yapıyorlar