tugce0517 hap mı damla mı, oğlumda da iki tane vardı 8 aylık civarı çok büyüdüler patlama riskinden dolayı hap tedavisine başladık (dideral hap) , hapı kullanmadan önce kan testi yaptırıyorsunuz eğer değerleri uygunsa kullanabiliyorsunuz , hapı kullanmaya başlayınca hatırladığım kadarıyla 2 gün hastanede kalmak gerekiyor gözetim altında tutuyorlar yan etki yaptı mı diye , sonra kullanmaya devam edecekseniz eğer her ay kontrole gitmeniz gerekiyor. Biz hapı kullanmaya başladık ama o dönem pandeminin ilk dönemiydi bir ay kullandık kontrole gidemedik pandemiden klinikler kapanmıştı diye hapı bırakmak zorunda kaldık, bir kaç ay sonra tekrar gittik hapa başlamak için bu sefer oğlumun değerleri uygun çıkmadı başlayamadık ama hapı kullandığımız bir ay içinde gerçekten çok büyük bir küçülme yumuşama oldu. Sonrasında damla kullanmaya başladık ama damlayı bulmak çok zor beş eczaneye soruyorsak bir tanesinde zor buluyorduk damla da bizde çok etki etmedi, sonrasında nasılsa daha patlama riski kalmadı yumuşadılar diye zamana bıraktık şuan oğlum 3 yaşını geçti kendi kendilerine gittikçe küçüldüler hatta bir tanesi derisinin rengine bile dönmeye başladı. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama herşeyi anlatmak istedim aklınızda soru işareti kalmaması için 🥰