zhr61 bebeğim bazen 5saat boyunca uyanmıyor anne sütü ile besleniyor sadece uyandırmalı mıyım acaba sizlerin bebişleri kaç saat uyuyor
Whatornot zhr61 10da yattı 12de ben besledim 4.20/4.30 gibi uyandı beslendi ve uyudu. Bir de 7.30da beslendi uyudu. 4-5 saat aç kaldığı oluyor zaten 1-2 ya da 2-3 ay arası 6-8 saate kadar aç kalabiliyorlar gece. Uyku da önemli bir ihtiyaç olduğu için hiç dokunmuyorum ben de uyusun diye
ilayda92 zhr61 benim bebişim de çok nadir yapıyor ama ben uyandırmıyorum tam 2 aylık uyandığında iyice doymadan uyumasına izin vermiyorum.
hhacerozer zhr61 ben ikinci aya girince sormuştum doktoruma hala uyandırmaya devam etcez mi diye 6 saate kadar uyusun bırak demişti hala uyanmqzsa 6 saate kadar emzir geri uyusun
Denisinem Whatornot benim kızım da 5-6 saat uyurdu kesintisiz 2. Ayda gayet normal doktorumda demişti uyandırma uykuda bir besin diye bende öyle düşünüyorum ayrıca uykuları daha kolay düzene girecek anlaşılan bana kalırsa böyle devam edin uyandırıp alışkanlık haline getirirseniz bi zaman sonra rutin olur uykularını bozmuş olursunuz🌸
myemye_12 @zhr61 benimkide bazen 5 saat uyanmiyo bende uyandirmiyorum uyku düzeni bozulmasın diye yani mesela 8 de yatiyo sonra 1 de kalkiyo daha sonra 3-5-7 bidahada uyumuuo
Dilruba_1 2 aylık bebek için biraz fazla gibi mesela ben gece beslerdim ama uyanmazdı uyurken genelde içerdi uyansa bile tekrar uyuyordu hemen uykusu bölünmezdi hemen dalardı Bence o kadar beklemeyin derim yine de daha çok minik
zhr61 Dilruba_1 acıksa ağlar diye düşünüyordum uyanıyor huysuzlaşınca emziriyorum kilosuda 4800 şu an