Ygzbrr Merhaba hanımlar geceniz güzel olsun insallah Oglum hidrosel su bırıkmesi sı fıtıgı deniliyomuş doltor bekleyelim dedi basından geçen varmı bilgi verebilirmisimiz cok endişeliyim etrafıma belli etmesemde :(
Seymanurrrrr Ygzbrr benim ogluştada var ben sünnet bile yaptırdım 4 aylık cocuk cerrahi %95 geçiyo geçmeyen cocuk cok az dedi o yüzden rahatlayın
Polannem Ygzbrr bizde yaklaşık iki aylığız bir aylık bile değilken hidrosel oldu oğluşum. Doktor kendiliğinden geçeceğini söyledi. Sünnet yaptıracaktım beklememizi tavsiye etti. Şimdilik bi değişiklik yok geçmezse de operasyonla alıyorlarmış🤷🏻♀️
melek_15 Merhaba 4 ay 4 günlük oğlum. Doktor bize de aynı şekil söylemişti. Bir yaşına kadar geçerbüyük ihtimalle eğerki geçmezse sünnet olurken halledilir demişti son kontrolde geçtiğini bişeyinin kalmadığını söyledi geçer inşallah sizinkide
melek_15 ceylanguller yumurtalığının bir tarafı diğerine oranla daha şişti dokunduğunuzda toplanma yaparken şiş olan yumurtalık daha az toplanıyordu
Seymanurrrrr Ygzbrr valla sünnetten Bi ay önce ögrendim Bi ay sonra bayagı azalmıştı tam olarak geçmedi bile ama doktor geçer dedi
Muhkub3460 Bmm oğlumda da vardı 1 yaşına kadar geçer demişlerdi 6 7 aylıkken tamamen gittiğini soyledi doktor. Hiç kafanıza takıp üzülmeyin yani geçiyor Allah’ın izniyle