Ceylinadam5 2 aylık bebegım var memeden baska bıyerfr uyumuyo uyutuyorum memwde besıge koyduktan bws dakka sonra gozunu acıyo sat kac oldu kafayı yicem artk kac gecedır uykusuzum nıye boyle yapıyo ya
Linaduygu Ceylinadam5 sizin sıcaklığınızda kokunuzda uyuyorsa yatakta nevresim falan genelde soğuk olur ona irkilir uyanır o sebeple sordum. Sizin kokunuzun olduğu bir kıyafet vs koymayı deneyin bide bırakırken teması hemen kesmeyin boynunuz yüzüne değsin mesela eğilip koyarken azıcık öyle durun ısınsın rahatlasın öyle deneyin birde
Elifpeker Ceylinadam5 geçmiş olsun canım seninkide benim ki gibi desene sallanan beşik almıştım ben elektrikli anca öyle rahat ettim
Ceylinadam5 Elifpeker nabıcam blmıyom memede uyuyo koyuyom bwsıge hemen kıpırdıyo bıraz sallom 5 10 dkka anca uuyuyo sallarken sonra uyanıverıyo bende hastayım zaten kaç gndr mafoldum duzelcegıme daha kotu oluyo 40 ından sonra duzelır demıslerdı bıde
Ceylinadam5 Uykuya dalması için mutlaka anne karnı sesi açmam gerekıyo o uyurken bas ucuna koyutorum acaba sestenmı rahatsız oluyo