brmelekannsi Oğlum 1 yaşında arkadaşlar siz gece uyuturken çorapla mı yatırıyorsunuz çorapsız mı? İnstagram da takip ettiğim bir hemşireydi sanırım çok hatırlamıyorum baya oldu ev sıcaksa çorapsız yatırın diye soru yanıtlamıştı hikaye atmıştı
Nehir16busra brmelekannsi genelde çorapsız çoraplı uyutmam gereken durum olursa da bol bir çorapla ama genelde çorapsız
iremnazshn bol çorapla uyutun bence bebeklerin zaten elleri ayakları soğuk olur gece de hareketsiz kaldıgı icin daha da üşür
Bebegimm1 brmelekannsi ben corap yaz kis giydirmiyorum eger ayaklari surekli acikta kaliyorsa ayakli pjama giydirirm onuda giydirmedm gerek kalmadi gunduzleri yere bastigi icin corapla durur uyumaya giderken ayaginda corap varsa kendisi cikartir
fernweh brmelekannsi çorapsız yatırıyorum ben çorapla rahat edemez gibi geliyor bana evimizde şükür sıcak
Familyboy brmelekannsi normalde çorapla yatmak çok zararlı sağlık açısından kan dolaşımını yavaslatirmis çoraplı yatınca evin durumuna bak sıcak bir evse hiç giydirme ama serin oluyorsa giydir mutlaka