Asyameva29 Bgn gotrdum cck. Doktrna ciğerleri temiz dedi ateşi yok dedi brsey vermedi ama çocuk oksurmekten uyuyamiyir szce ne yapayım
Yigitmiray38 Asyameva29 geçen hafta öksürük burun tıkanması hırıltı ile götürdüm grip ciğere inmiş dedi. Balgam söktürücü antibiyotik verdi 4 gün kullan dedi bugün 1 hafta oldu hâlâ hırıltı devam ediyor korkuyorum da bronşite falan mi çevirdi acaba diye napsam bilmiyorum
Senem_28 Kızım 19 aylık aynı şekilde öksürükten uyuyamıyordu doktor ilaç vermedi sadece hava verdi havayla iyileşti bide bi damla verdi muhtemelen kücük diye verilmemiş olablr . Cok geçmiş olsun . 💕💕
Asyameva29 Senem_28 Yigitmiray38 çok çok gecms olsun sizede bende korkuyrm ciğere iner vs die git gide şiddetlinyr sesi fln degsti ccgn ya bide zeytinyağli sarmısak sur dediler ayak atlrina ama bilemedim ya
Senem_28 Asyameva29 sarımsağı sürmeyin bende instada gördüm bi kadından. kızımın ayaklarının altı kızardı mahvoldu cok pişman oldum birdaha asla inanmam
Asyameva29 Yigitmiray38 dün götürdm.daha ciğerleri temiz dedi bogazlarnsa kizarlik var ama.suanlik antbytiklik değil ddi dün akşam daha kötü oldu