Mert252541 Merhaba oğlum 3-4 gün sonra 7 aylık olacak 6 buçuk aylıkken ilk hecesi de oldu net ve seri bir şekilde de de de diyordu ancak 2-3 gündür kesildi sesler çıkarıyor ama hece yok. Ne olabilir sebebi?
Pikapikapikacuuu Mert252541 diş dönemi canım normal. Bizim de kesilmişti bi baktım diş geliyor. Şimdi tekrar başladı babıldamaya 9 aylık
Mucizelerherzaman Mert252541 gelişimde Ardalanma olabiliyormuş bişeyi yaparken bir süre sonra yapmama bu yeni bir gelişim göstereceği dönemlerde olabiliyormuş.
Minnakordek Mert252541 saçma ama bence unutuyorlar dönemsel🤣 benimki artık herkese baba diyor anneyi unuttu
Mert252541 elifmirac10_ inşallah öyledir. Nazardan da korkuyorum herkes aa ne kadar erken başlamış diyip durdu halbuki erken de değildi 🙄
Seldacosgun Diş çıkaracaktır, bir yeri ağrıyordur..bizde de ara ara oluyor. Bu günlerde diş çıkarıyor.
Mert252541 Seldacosgun salyamız huzursuzluğumuz arttı iyice hiç diş çıkarmadı daha damakları da şişti bayağı ama inşallah dişten yapıyordur.
Omerinannesi06 Mert252541 babıldama ya başladı mı ?oğlum 9.5 aylık sadece 7. Ayda bir kere baba dedi başka da hiç birşey yok. Şimdi de gaaaa gibi bi ses var başka da hiç birşey yok. Sizde durumlar ne?
Mert252541 Omerinannesi06 dişi çıktıktan sonra başladı tekrar hatta yeni heceler de geldi hiç susmuyor :) buradakilerin yazdığı gibi diştenmiş babıldamayı kesmesi 10 gün sonra dişi çıktı. merak etmeyin bir dönem kesilebiliyor
Mert252541 Minnakordek dişi çıktıktan sonra çok net anne demeye başladı ben de heralde dedeyi unuttu dedim sürekli anne diyordu bir hafta sonra dede de demeye başladı şuan ande diyor ikisini karıştırıp 😅 kafasına göre 😅
Birannisbirbebis Mert252541 benimde bebeğim 8 aylık alkış yapardı öpücük atardı 2 gündür hiç birini yapmıyor bende neden acaba diye biraz kafama taktım belki dönemseldir 🤦♀️
Mert252541 Birannisbirbebis dönemseldir. Gerçekten diş çıkarırken çok huysuzlanıp gelişim anlamında duruyorlar yaptıkları şeyleri de yapmıyorlar daha da fazlasıyla geri gelir merak etmeyin
Birannisbirbebis Mert252541 valla ne yalan söyliyim içimi rahatlattınız 8.ay atağında belki o yüzdendir sesleniyorum bakıyor ama yapmak istemiyor ama annelik böyle hemen acabalar çok teşekkür ederim ☺️
Mert252541 Lina-20 6 buçuk aylıkken dede demeye başladı 7 ay 5 günlükken anne dedi tabi bilinçli değil dedeyi de de de de şeklinde anneyi de annnne diye söylüyor