Aselmina1906 Yaşayan varmı arkadaşlar geceleri uykuya dalmada sıkıntı yaşıyoruz. 1 buçuk hafta öncesne kadr akşam 9 buçukta yatar gece 1 kez kalkar emer uyurdu ama şmdi 12 olmadan gece uyumuyor gecede sürekli uyanıyor🥺🥺
Emnedmr Aselmina1906 valla 5 ay 10 günlük oglum benimde oyleydi 9 da yatar bi iki kere emmek icin kalkar sabahda 8 de uyandırdı simdi anamizdan emdigimiz sütü burnumuzdan getiriyor ne gece uykuya dalıyor 10 gündür bu saatlerde uyuyor oda aglaya aglaya sanki bisey kacircak gunduz de 1 kere uyursa uyur oda tilki uykusu sanada allah yardim etsin
milletsanaseymiolacak Aselmina1906 ay olmaz mı sabah 5-6 ye kadar uyumuyordu cok zordu ama geçti cok şükür yolun sonu aydınlık güzel kardeşim sabret onun içinde cok zor bir dönem 🫶🏻
mamma00 Aselmina1906 bizde bugün tam 5 aylık olduk ana 2-3 gündür gündüzleri bir saatte anca uykuya dalıyor ondada 10-15 dk sonra kalkıyor gece uykusuna dalamıyor sürekli sallanmak istiyor emmiyor vs bu ay atak haftası mı anlamadım ama yorucu ve bol ağlamalı geçiyor☹️🤣
Hll95 5 ay 6 günlüğüz düzen 2 gündür gitti sanki başka bir bebek oldu, 9 buçukta uyuyan bebeğim gitti gece 1-2 lere kadar durup uykuya geçemeyen bir bebek geldi bu durum ne zaman düzeliyor
Yigitmiray38 Aselmina1906 aradığım post 5 aya girdik bide grip geçirdik. Gece 1 yada 2 sefer uyanan bebeğim saat başı uyanmaya başladı. Herkes doymuyor demeye başladı bestlak aldım bugün etkisi var bakalım uyuyacak mi bugün. Bide memede fazla durmak istemiyo sizde de öyle mi bi ses duysa dönüp ona bakıyo emmediği için de acıkıyor sürekli. Çok çımazdayüm bilmiyorum
1Gokturkannesi Yigitmiray38 Benim oğlum da böyle doymadığını düşünüyorum mama veriyorum biberon da almıyor yarım saatte bir kalkıyoruz inşallah geçici bir durumdur
Liyababy Aselmina1906 hayata alışmaya çalışıyor işte daha Bebek günü gününe uymaz elbet biz büyükler de bazen olur uyku düzenimiz bozulur o gece uyuyamayız dön sağa sola uyku gelmez vs robot değil ki kurasın her gün ay saatte uyusun uyansın
Esma53 Ay bizde 5 ay 6 günlüğüz uyumuyor delircem okula giden çocuğum var yarasa gibi oldum vallahi 5dakika uyuyor en fazla 10 dakika yatağa koyunca gözünü pit açıyor. Istahida azaldı
Aselmina1906 Esma53 kıcagmzda uyuyor yataga koyuyorz 10 dk snra uykusunu almış bir şeklde uyanıyor 😄😄
charlotte Aselmina1906 benim ikizlerim var biri bu postlarda yazildigi gibi birkac gundur. Dis diye dusunmustuk hic aglamayan cocuk susmaz oldu. Gece kalkiyor surekli emmek istiyor. Gunduz uyumuyo. Uyusa da 5-10 dk. Memeye dondu biraz. Reddetmeyi birakti. Diger cocugumun bir zeyi yok cok sukur 5 ay 5 gunlukler 😁