Aslansmom_ annesininbiriciki bizde aynı sorunu yaşıyoruz 3 gündür diş etlerine hindistan cevizi yağı sürüyorum parmağımla ovalayarak biraz zaman geçtikten sonrada buzlukta beklettiğim diş kaşıyıcısını veriyorum rahatlattı gibi
bumbusannesi annesininbiriciki yesil sogan ver eger emzik emiyorsa emzigini dolaba koy soguk ve ben kehribsr kolye kullandim cok sukur bize etkisi oldu kolye alabilirsin yada dogal katkisiz dis jelleri var ondan alabilirsin
annesininbiriciki bumbusannesi o kolye aktarcılarda mi satılıyor fiyati nedir işe yarayacaksa pahalı olsada alırım da
Annis-ogul annesininbiriciki malesef oyle oluyor ya fiş zorlu bir süreç. Bnn oglum cok gec ve yavaş çıkardı 2 yaşını gecti hâla azı dislerinddn çekiyorum
annesininbiriciki Annis-ogul yaa 2 yaşına kadar mı Aman Allah im benimkide 1 aydan fazladır çekiyor ama ne bilim pek bisey Gözükmüyo. Ama biseylrr verince eline isiriyor
bumbusannesi annesininbiriciki ben yurt disindan getirttim ama hakikisini alin ona dikkat edin sahtesi cok internette satılıyor
Annis-ogul annesininbiriciki oğlumun dişler cok gec çıkmaya baadi ve tek tek çıktı o bizi çok zorladı. Ins size öyle olmaz
oglumubeklerken annesininbiriciki bu kadar hiç birşey işe yaramıyorsa diş olduğundan emin misiniz başka bir derdi olmasın bebişin
Sibellettoooo annesininbiriciki valla denemekte fayda var. Yine siz bilirsiniz. Soğuk kompleks sızılara iyi gelir ya onu soğuk soğuk sürüp parmağınızla masaj yaparsanız ağzına fayda sağlar diye düşünüyorum ama karanfilin oranına çok dikkat
annesininbiriciki Sibellettoooo nasıl yani 6 7 tane karanfil dendi öyle denedim bugün dolapta beklettim biraz soğuk soğuk sürdüm ama nw bilim faydasını gördüm diyemiyorum şimdilik baklm bi kaç gun devam edeyim
Sibellettoooo annesininbiriciki ya denemenize sevindim. Karanfili direk atıp beklettiyaeniz 4 saatte bir damaklarına sürebilirsiniz Allah şifa versin