Öncelikle bunu çok kişi yaşıyor maalesef bunu bilin. Pes etmeyin çünkü gerçekten çok zor bir hastalık. Ben bir aydır her şeyi afedersiniz giydiğimiz dondan, bebeğimin çorabına kadar her şeyi en az 60 derecede yıkayıp, kızgın ütü ile ütülüyorum. Ben önce wilkinson pomad kullandım,bebeğim 5 aylık ona da doktor bir karışım yazdı. İlk tedavimizde wilkinson bende bir tık işe yaradı gibi ama karışım bebeğimde hiç işe yaramadı. İkinci de farklı bir doktora gittim. Benzil benzoat adlı bir hammadde ile bir karışım yazdı sıvı baya sulu bir losyon. Bebekler için nemlendirici ile karıştırıyorsunuz. İkinci tedavimiz bana çok iyi geldi, yani resmen bitti kaşıntı falan hiçbir şey kalmadı. Fakat benim bebeğim neredeyse 3 aydır uyuzmuş ve bunu hiçbir doktor anlamadı. Bebeğimin sırtı falan hep yara içindeydi, benzil benzoat ile yapılan bu losyon bebeğime öyle iyi geldi ki tüm yaraları geçti çok şükür. Tamm rahatladım derken bu hafta sık sık yeni lezyonlar çıkmaya başladı. Doktorum kullandığımız ilaçların etkisinden alerjik reaksiyon göstereceğini söylüyor. Ondanmış ama ben yine bir doktora gideceğim. Sürecimi size yardımcı olmak adına anlattım. Her şeyi yıkayın, küçük bebeklerimiz olduğu için çok zor biliyorum ama inanın kurtulma hayali bile güç veriyor, bol bol beyaz sirke kullanın. Bazen internette falan sirkenin etkisinin olmadığını yazanların olduğunu göreceksiniz. Yalan. Kesinlikle beyaz sirke bir şifa, ben duş suyuma ekleyip onunla durulanıyorum. Mutlaka makinenin yumuşatıcı gözüne de ekliyorum. Şu an ben çok iyiyim. Kızımın iyi olması için uğraşıyorum, arada bir moralimi bozuyorum ama tam anlamıyla geçecek inşallah. Lütfen sabırlı olup her gün çarşaf, battaniye değiştirin. Geçecek..Sabır ve şifa diliyorum, çok geçmiş olsun💖🤲