OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Kollarım kangren oldu yeminle 9aylık oğlum hAyatının ilk yanlışını yaptı bana🤣ölsem unutmam)Doktora gitsem kolumu keserlermi sizce hiss etmiyorum ve çok soğuk
Nrgngr OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar 1 buçuk aylık kızım sagolsun deli gibi uykusu var ama uyumuyor ayağımda sallıyorum 2 saattir artık bacaklarımı hissetmiyorum ve hala uyumadı 🥴
birprensesannesi_5050 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar ayaktada cok salladım beşiktedede kolum yorulur ayağımla sallardım beşiği🤣🤣🤣
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Divayorgun park beşikde işe yararmı ki?kızımınkında var saallama aparatı o büyüyen beşik
myemye_12 @OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar ben beşiği ayağımla sallıyorum benimde bacaklarım koptu herslde bu gidişle baya zayıflar bacaklarım 😂
Minnikkiz OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar evet hatta 2 saatin içinde ara ara kucakta ayakta gezerek uyudu sanıp beşiğe bıraktığım an uyanan salla salla sinir gelen 2 saat uyutmaya çalıştığım günler oldu hemde 4 aylık basıydı
Mini_ka OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar 2 saat beşikte değilde ayağımda salladığımı unutamıyorum topuklarım su topluyordu artık 😂 ondan sonra beşiğine alıştırdım da azda olsa rahat ettim
ruveydaensar Deniz3551 ay ben de ikinci el bakıyordum ama kızım hamağında uyumaz oldu artık 😅 park yataklar için de uygun muydu onlar 🙈
Mrymom OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar benimkide dün gece başladı anasına düşmanlık yapmaya normalde 2 saatte bir uyanır emer uyurdu dün gece saat başı uyandı ve uyurkende hep sallanmak istedi gece 3ten sabah 10a kadar emzir salla uyansin emzir salla kollarım uyuşunca ayakla sallamaya başladım bugün parmaklarım yokmuş gibiydi hissetmiyordum bunu yapanda 37 günlük bi civciv😂🐣
MeteYmen_Annesi 4 saat şuan ki rekorum 4 saat bacağımda salladım yok uyumadı biride kucağımda uyumadılar valla perişanlık