MiraySu55 Bebeğinize labne yi hazır mı alıyorsunuz hazır alıyorsanız nerden hangi marka evde mi yapıyorsunuz ben yapabilir miyim bilmiyorum 🥹
Denizanasi92 MiraySu55 ben hazır aldım paketli gıda normalde tercih etmem ama tarifi hem çok zahmetli (bekleme süresi uzun) hem de yapılan uzun süre kalmıyor. Ben yoğurt yaparken kalan sütü yoğurtla kestirip çökelik yapıyorum daha az zahmetli
okuyor MiraySu55 bebeklere en çok önerilen pınar, içim ve biogurme. Pınar aldım. Katkı maddesi yok içinde.
Denizanasi92 MiraySu55 labne diye şartlanmayın bende bir kaç ay öyle kendime eziyet ettim yoğurdu kaynatın suyla ya da sütü kaynatıp yoğurt atın içine harika çökelek oluyor ben onu yediriyorum çok seviyor bebeğim
_arasinannesi Ben başlarda yapıyordum fakat bebeğim iyice hateketlendi vakit bulamıyorum. Hazır alacağım içeriğinde koruyucu olmayan bir markadan.
MiraySu55 Denizanasi92 teşekkür ederim 😍🥰 lor var verdiğim ama pütürlü yemeye karşı 🥲 inatla veriyorum 🤣
Denizanasi92 MiraySu55 pütürlü yemiyor diye öyle vermeyin pütürlüye alışmaz önce tükürür yüz ekşitir ama sonra alışır