Deryannn İyi akşamlar oğlum 29 hafta doğdu Bugün 3 ay 15 günlük 960 gram 35 santim doğdu şu an 2 kilo 650 gram ve 46 santim Doktor normal diyor Prematüre anneler endişeliyim boy ve kilo Sizce normal mi anne sütü veriyordum 10 gündür anne sütü ve mama veriyorum
baykuskiz_ Deryannn doktor normal diyorsa neden normal olmadigini dusunuyorsunuz 😊 merak etmeyin cok guzel gelisiyorlar
MelindaMelisa Deryannn prematüre bebekler biraz yavaş kilo alırlae önemli olan 3 aylık olması değil siz düzeltilmiş yaşa göre hesaplamanız lazım 11 hafta erken doğmuş sonuçta şuan bebeğiniz 1 haftalık bebek kilosunda ve boyunda olabilie bu gayet normal. İlk kızım 34 hafta 2270 kilo doğmuştu yıpun bakımdan çıktığında 2100 gramdı. 2.kızım 36+6da 3030 gram doğdu ikisinin kilo alımlaeı bile o kadar farklıki. 2.kızım ilk kızımın 6 aylık kilosuna 3.ayında gelmiş geçmişti bile. kimseyle kıyaslamayın. Persentil eğrisinde normal aralıktaysa üzülmeyin.
Zeynossunannisi Deryannn 31 haftalik dogdu kızım 1500 gr dogdu kilo alımı yavaş suan 8 ay 1 haftalik 6 kilo doktor normal diyo bu kiloya ulaştırana kadar neler çektim hâlâda uğraşıyorum
kzgdnEbru Deryannn bende 34 haftalık doğum yaptım.🌸Endişe etmeyin.Diğer bebekleri ilerki aylarda yakalayacaktır.Sağlıklı olsunlarda da zayıf olsunlar ☺️
sugacemds Doktorunuz normal diyorsa hic endiselenmeyin cunku internette cok bilgi kirliligi var ve ilk kez anne olanlar icin de endiseye mahal verici nitelikte yaziyorlar cogu zaman…
Deryannn RABBIM hepimizin evlatlarını bağışlasın herkese tsk ler inşallah ileriki zamanlarda daha güzel olur😊
Ayseey Deryannn çok minik doğduğu için normal canım benim bebeğimde pramatüre ama 2 kilo doğmuştu şu an 52 gunluguz 2.600 doktorum bizede iyi demişti bide doktor bana günde 30 veya 40 gram.almasi gerek dedi ona göre hesapla canım
Defnekokulu Deryannn kızım 34+1 de doğdu şimdi 16 aylık. İlk doğduğunda 44 cm ve 2460 kg dı simdi doktorunun dediğine göre boyu kilosu önden gidiyormuş normal zamanında doğmuş bebekler gibi. Korkmayın hiç beslenmesine zaten dikkat ediyorsunuzdur o kendi kendini öyle güzel yetiştiriyor ki şaşırırsınız. Doktorunuz normal diyorsa eğer güvenin 🤍
sb- Deryannn bebeğiniz şu an 1 haftalık gibi hesaplayın 3aylık bebek kilosu vs ile değerlendirmeyin,drunuz da normal demiş benim oğlum da 2.5kg 47 cmdi 1haftalıkken, şimdi 10 aylık 11kg oldu daha hızlı büyüyor küçük olanlar korkmayın😊