tugce0517 Merhabalar. Bebeğim 4 aylık ve sol tarafında hemanjiom var. Büyüme yaptı. İlaç tedavisine başlayalım dedi doktor. Ve ben ilaçlardan dolayı bir sorun yaşanır mı diye korkuyorum. Böyle daha önce yaşayan oldu mu ?
birrtutamsevgi tugce0517 bi bilgim yok ama benim kızımda da hemanjiyom var nasıl bi büyüme yaptı mesela birde ele geliyor muydu bizimki çıkıntılı değil kırmızı damarlar belli sadece hem ensesi hem kaş ortası hemde burun kenarlarında var
tugce0517 birrtutamsevgi Kırmızı olan da var karnının sağ tarafında ama sol da ki ise morarık ve kırmızılık var. Ele geliyor ellediğimizde resim yükleme yapamıyorum olmuyor. Yoksa resim yükleyecektim. İlaç kullanıyor musunuz ?
birrtutamsevgi tugce0517 hayır bizim ele gelmediği deri gibi çıkıntısız sadece leke gibi olduğu İÇİN zamanla geçer ama dikkat edin büyürse kanarsa hemen gelin dediler öyle bi durum olmadı yani şişme ele gelme kanama gibi ağladığında falan çok belli oluyor sadece diğer türlü rahatsız etmiyor
tugce0517 birrtutamsevgi Anladım teşekkür ederim. Benim bebeğim 4 aylık ve bu hafta şişlik oldu ve korkuyorum ilaç tedavisinden her hangi bir sorun olur mu diye