Balevlatlar123 Spiral aldim 1 ay olacak taktigimdan beri her gun belimde sanci karnimda agri sanki heran adete girecekmisim gibi surekli lekelenmeler kan gelmesi feleğim şaştı resmen bunlar normal mi ya ne zaman düzene girecek? Hep kendimi 3. Kere sezeryan olmaktansa cek bu ağrıyı bişey olmaz diye avutuyorum :(
Gldnkrm Balevlatlar123 ben de aynı durumdayım 2. kez adet oldum acaba kayma oldu mu diye şüpheleniyorum
dilara5258 Balevlatlar123 ya bende ayni durumdayim canim hep boyle giderse cikarttiracam bu ne boyle belim cok agriyo
ATC Balevlatlar123 oğlum 3 aylıkken taktırdım 8. Aylım oldu hala lekelenmelerim var doktora gittim antibiyotik verdi kullandım hala düzelmedi adaçayını kullanıcsm 1 ay daha düzelmezse tek çare çıkarttırmak
SONshine Balevlatlar123 ben taktirdim hicbirsey de olmadi. Normal adet oluyorun hersey normal gidiyor. Doktorunuz kotu takmis ve ya matereali kotu ola bilir.
Erkencikus Balevlatlar123 bende tam tersi taktirdim 2 buçuk ay toldu tik yok doktora gittim sokturucu aldım bugün ilacın son günü hala bişey yok
Erkencikus Balevlatlar123 bende tam tersi taktirdim 2 buçuk ay toldu tik yok doktora gittim sokturucu aldım bugün ilacın son günü hala bişey yok..