merve12345ee 5 aylık bebeğimle ailemin yanına gitmek istiyorum ama eşim mesaisini bir türlü ayarlayamıyor, otobüsle yaklaşık 6 saat süren bir yolculuk olacak. Daha önce hiç tecrübe eden oldu mu, önerir misiniz yoksa kır dizini otur evinde mi dersiniz :/
Ayazmom1 merve12345ee 15 aylık oğlumla yarın 16 saatlik yola çıkacam mamayla besleniyor oğlum bu arada sizin bebeğiniz emiyorsa emzirme önlüğü bulundurun yanınızda
motheroftwoangels merve12345ee büyük kızım 6 aylıkken yolculuk yaptık 10 saat bir yolculuktu zorlanmasindan değil kendi ihtiyaçlarım olacağını düşündüğüm için kizkarddsim ile birlikte yaptık yolculuğu. Ama tek başıma olsaydım sadece kendjm ile alakalı zorlanırdim. Kızım uyudu gayet rahat geçti sizin ki daha kısa sorun yasayacaginzij sanmıyorum. Gerekli herseyi yanınıza alın siz rahat olur umarım 🥰🤗
Birdunyabircennetannesi merve12345ee Bebeğinizi siz tanıyorsunuz. Arabada uyur mu? Uyursa sıkıntı yok. Oğlumla 13 14 saat araba yolculuğu yaptık 14 aylıkken tabi otobüsle yapmadık ama rahat geçmişti arabada uyuduğu için
Dilruba_1 6 saat nasıl idare edeceksiniz 5 aylık bebeği Beslenme ? Uyku? Alt değişimi vs Mama mı alıyor emiyor mu nasıl olur otobüste
merve12345ee Dilruba_1 3.saatte bir mola veriliyor alt değiştirmeyi o arada hallederim diye düşündüm beslenmeyi de halledebilirim mama ile de uyku konusu açıkçası en büyük endişem vallahi bilemiyorum birazcık daraldım
Dilruba_1 mybabelanel nasıl bebeğe bağlı ? Mesela beslenmesi uykusu alt değişimi vs nasıl olabilir ki dünyanın en sakin bebeği Bile olsa ? 😀 yapabilir misiniz otobüste
mybabelanel Dilruba_1 beslenme halledilir alt değişimi otobüs mola verirse yapılabilir ya da diyelim kaka yaptı uygun bir petrolde durur musunuz diye rica edilebilir. Ha kolay olmaz orası ayrı 😄
Dilruba_1 merve12345ee valla 6 aylık bebekle 6-7 saatlik otobüs yolculuğuna çıkabilene helal olsun derim ne diyeyim 😅👍🏼
mybabelanel merve12345ee 6 saat yol geceye denk geliyorsa daha rahat gidersiniz. Tabi bu gidişin bir de dönüşü var ne diyeyim kâr zarar oranına bakın çok sıkıldıysanız her şeyi göze alın 6 saat ne de olsa diye gidin😄
MinnakvLiva Çok zor valla kardeşimle yaptığımız yolculukları hatırlıyorum da utançtan elim ayağım titriyordu o ağladıkça herkes cık cık cık diyo
yalnizkalp merve12345ee git yada giyme diyeme sadece ben kendi arabamizla gitdim resil oldun yeminle sinir kirizi gecirdim bir daha gidemiyim hayyyirrr
As01 merve12345ee Bebepim hem 9 aylıkken hem 20 aylıkken 7 saatlik yola gittik gece olduğu için emip emip uyudu çok şükür güzel geçti
Birdurummuvar merve12345ee çift kişilik koltuk satın alıp bebeğimiz için rahat edebileceği reflü yatağı gibi birşey oyuncak mama alırsanız denenebilir biraz dışarıyı izler biraz sizinle oynar gitmenize değer mi birde hasta olma ihtimali ni de göz önünde bulundurmak gerekli.