Mchcey 14 aylık oğlum var maşallah yürüyor anne dede baba hadi falan diyordu son bi kaç gündür bıy bu gibi şeyler söylüyor başına gelen var mı normal mi ben mi evham yapıyorum. İnternette saçma sapan şeyler yazdı.
Bircaykoyicelim Mchcey bıy bu gibi şeyler söylüyor başına gelen var mı normal mi ben mi evham yapıyorum. İnternette saçma sapan şeyler yazdı. Konuşmadığı için bunları söylüyor çok normal.. kendini ifade etmeye çalışıyor. Internette yazan bilgilere güvenmeyin. 14 aylık çocuk yani..
Mchcey Bircaykoyicelim yani evet bende diyorum gelişimsel bir problemi yok diye ama aklıma takıldı akşam akşam
Dnzaras Valla cemremde 2 yasinda ve 16aylik cocugu arkadaslarim var onlarinda cocuklari dede baba diyo sadece normal sanki sizinkide
Mchcey Dnzaras evet benim oğlumda bunları söylüyordu ama bu günlerde söylememeye başladı bıy bu diye heyecanlı heyecanlı söylüyor
Tomvejery Mchcey yeni konusmaya baslayan cocuklar için olabilir o okuduklarınız sahsen 14 15 aylarda cok normal babıldama hala Bir kaç kelime yeterli