Rmyslymn Kizlar aranızda kiraz çekirdekli gaz giderici bel kemeri veya patigi kullanan var mi ise yariyor mu?
Derininannesi Rmyslymn kullanıyoruz canım. Belki de benim beklentim çok yüksekti bilemiyorum tabi ama bazen etkili bazen maalesef hiç etkili degil
shdemir Rmyslymn Vallahi ben ikisinide aldim bi kere o patikler asiri agir cok rahatsiz. Kemerde bise yaramiyor canim. Kaldirdim duruyo oyle bos bos
Bsrmrt Rmyslymn ütüyle havlu ısıtmaktan daha pratik bence anlık ağrısını hafifletiyor tabikide tamamen kesmez. E bebekte 25 ₺ alınabilir bence.
Derininannesi Rmyslymn ben zeytinyağını biraz ılıtıp karnına masaj yapıyorum ama tabi geçici cözüm oluyor
shdemir Derininannesi Gercekten ikiside hic biseye yaramadi ben pisman oldum. Havluyu sac kurutma makinesiyle.isitip ayaklarina sardim cok daha iyi geldi
Elifdeniz Bende küçük yastık şeklinde var ısıtıp sırtına karnına ayaklarına sırayla koyuyorum üzerine de bi battaniye örtüyorum sıcak içeride kalsın diye gazını çıkara çıkara uyuyor daha dün akşam bile yaptım çok işe yaradı gerçekten
Mlkcmm Ben indirimden 19₺ almıştım. Ben memnun kaldım çok ağır sancıları oluyordu biraz olsun rahatlattı ve kabızlığa da iyi geldi diye düşünüyorum.