Pinar38 Kızlar möllers elma aromalı balık yağına başladık fakat kızıma bir türlü içiremiyorm bunu nasıl içirebilirim. Azıcık kasıkla ucundan tadına baktı sevmedi ve asla içmiyor ne yapacam bilmiyorum
Balim38 Pinar38 Kızım 1 yaşında genelde yemek yedirirken onuda veriyorum. Aradan çıkmış oluyor. Ama ben haftada 2. Veya 3 gün veriyorum
hasanurasiiimm Pinar38 bende aynı balık yağından kullanıyorum oğlum sevmedi yoğurdun içine koyup öyle veriyorum içiyor . Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
Pinar38 Tugce kan damlasının damşalıgı vardı normalde kan ilacını damlalıkla veriyorum içiyor. Bu sefer balık yağı koydum içine hiç ağzını dahi açmadı
BalliGunesimm Pinar38 şırıngayla veriyorum bende azına sıkıyorum o şekilde de deneyebilirsiniz benimkine ilacı falanda sadece o şekilde verebiliyorum kaşığa azını açmıyor
Ygz30 İlaçda dahil aslq bemim oğlumda içmiyor.Tüm balık Yağları denedim.Möllers limonlu getirmişti.Eşim yok yok.Çareyi şırıngada bulduk.Zorla ağzını açıp tuta tuta.Yoksa asla içmiyor.Ağzını açmıyor