Nisanur0106 Merhaba, 2 ay 13 günlük bebeğim var ve rota virüs aşısı yaptıran var mı? Yan etkisi oldu mu? Üç dozluk mu daha iyi iki dozluk mu? Ben doktorumuzlada konuşacağım ama önden fikir olsun istedim o yüzden yazdım. Şimdiden teşekkür ederim
mucizeminnosum Nisanur0106 biraz önce doktordan geldim 3 doz olanı öneriyorum dedi tabi bizim daha zamanımız var ama ön bilgi olsun diye sordum o daha koruyucu dedi ama ben 3-5. Ayda 2 doz şeklinde yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
UmutsuzPolyanna Nisanur0106 ya ben ilk dozu yaptırdım rota fa 2. Dozu kaçırdık şuan 7,5 aylık oldu çok mu geç yaptırmak için :((((
Esen3536 Nisanur0106 3-5 . Aylarda yaptırdım rotarix ağızdan damla ile veriliyor herhangi Bi yan etkisi olmadı şuan 15 aylik olduk yaptirmanizii öneririm
Nisanur0106 mucizeminnosum Üç doz olanın ağır gelmesinden korkuyorum bende yaptırırsam iki doz şeklinde olanı yaptıracağım sanırım.
Nisanur0106 Fusunf Darısı benim bebeğimin başına biraz tereddüt ediyorum ama aşıyı yaptırmazsak daha çok tedirgin olacağım
Nisanur0106 UmutsuzPolyanna Bu konuyla ilgili çok bilgim yok aslında ama internette şöyle bir bilgi okudum ilk doz ikinci ayda, ikinci doz dördüncü ayda ve gerekmesi durumunda üçüncü dozun altıncı ayda verilmesi önerilir.
UmutsuzPolyanna Nisanur0106 ya niyeyse hep aklımda 8 ay diye kalmış ama sonra hatırladım ki abisine 6. Ayda yapılmıştı 2. :(((
Nisanur0106 Esen3536 Teşekkür ederim bu ay sonunda kontrolümüz var doktoruma da danışacağım. Büyük ihtimalle aşıyı yaptıracağım.
theanalikko Nisanur0106 doktorumuz bebeğime 3 dozluğu önerdi her doktorun fikri başka olabiliyor. Herhangi bir yan etki yapmadı zaten ağızdan veriliyor kolay uygulandı ☺️ Bir de bu 3 dozluk olan daha çok çeşit rotavirus içeriyor dedi
Erbear Nisanur0106 bzimi doktorumuz iki doz yaptırın üçe gerek yok dedi zaten pahalı bı asi dedi üç ve beşinci aylarna asisi olmadığı için ben üç ve beşinci ayda öneriyorum dedi ikisinide olduk herangi bir yan etkisi yok zaten damla şeklinde ağzından veriliyor
1mehmethaninannesi Kesinlikle yaptır bak yukarıda paylaşımlarda gordm biri şu an çocuğu hastanede uğraşıyor yaptırmadıgi için rotavirus olmuş cocuk bende yaptırdım