Tulay09 Mimies kullandım sizdirdi Prima aktif bebek sizdiriyor Sleepy natural kilot bez sizdirdi Hangisi sizdirmiyor arkadaşlar bir de gece de iki kere değiştiriyorum sıkı da bağlıyorum
Papatyam1703 Tulay09 ben molfix kullanıyorum MaşaAllah diyeyim sızdırmıyor hemde sabaha kadar değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürecek
GizemKaan Tulay09 sleepy normal gez kullanıyorum hiç sızdırmadı, öneririm. Daha önce bende sleepy Kilot bezi almıştım sızdırdı
Azratosunannesi Tulay09 doğduğundan beri molfix kullanıyoruz çok memnunum ne pişik ne sızdırma yapmadı
Deletedmom0510 Deletedmom110 kaç aylık bebeginiz ki benimki 3 ay 15 gunluk 3 saate bimdegiltiriyorum bezini dolmasa bile
DefneElif0628 Tulay09 bende seni gibi bundan çok muzdariptim yatak çarşaf kalmamıştı sleepy saolsun takı Molfix e geçene kadar çok rahatım hiç sizdirmyor kesinlikle Molfix derim
Kubuu Bende de sleepy ve molfix sızdırma yapmıştı.. 2 aydır huggies ve prima premiumcare kullanıyorum sızdırma olmadı
Ynctlgtmn Tulay09 bende sleepy ve prima kullandim sizdrma olmadi hic sadece cok asiri kaka yapinca olmustu bi buyuk beden deneyebilirsin ozamanda olmamisti benim