motherwithdaughter Kızlar malum bebegimden cogu seyı yapmaya fırsat bulamıyorum ve hazıe urun kullanmak ıstıyorum ornegin hazır boreklerden hangisi en lezzetlisi ? Kullandiginiz donuk urunlerden yazabikir misiniz 🤗
Pikapikapikacuuu motherwithdaughter bimin kaşarlı köftesi A 101 beşler mantı Böreği kendim yapıp dondurucuya atıyorum. Hiç hazır almadım onları bilmiyorum.
Karpuzlufistiksarma motherwithdaughter donuk ürün olarak şok marketin bezelyesini alırım . A 101den de peynirli tepsi böreğini alırım onlar güzel onun dışında köfteler pınarın güzel oluyor birde patatesler güzel fritözün varsa hazır yemek şipsak hızlıca
Tubasahra motherwithdaughter Deneyin valla biz nasil olmuşta bu tadı farketmemisiz diye kendimize kızdik.Hem de uygun 33 tl gibi fiyatı var.Tadını bozmazladsa müdavimi olmaya devam 😍
motherwithdaughter @“Fatma2102”#p23204273biz de mantıyla köfteyi hazır almıyoruz ama zorda kalırsam aklımda bulunsun 😊
Karpuzlufistiksarma motherwithdaughter ben sevdim hatta üstüne yumurta sarısı susam ve çörek otu atıp fırınladım .ama 2-3 aydır almıyorum tadı değiştimi bilmem ama güzel.
motherwithdaughter Tubasahra yarın sabah mısafırlerım gelecek kahvaltiya sizce kıymalı milföy mü yapsam yoksa direk o boregi mi alsam 😂😂🧐
motherwithdaughter Tubasahra ay valla o neydi kız allah affetsin yiyemedim ben esim sevdi ama o hamur olsunda hepsini sevr
motherwithdaughter [silindi] hmm migros terste kalıyo suan a101 e gidebilirdim ama oda aklımda twsekkurler ♥️
Tubasahra motherwithdaughter Ben de hamur severim de yok ya pek yenilcek gibi degildi.Allah affetsin gerci biz 6 kisiyiz tadimlik aldik bitti zaten bi daha almam.😂