gizemuakkaya Merhabalar 20 günlük oğlum var. Gaz sanıcıs olduğunda çok ağlıyor bir kaç gün önce bu şekilde değildi ağlaması. Meme verince susuyor ama meme verene kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan katılıyor gibi. Çok korkuyorum nefessiz falan kalıcak diye. Uzun saatler boyunca uğraşıyoruz masaj yapıyoruz anca bir iki pırt çıkarıyor gazını ama o an’a kadar mahvoluyor saatlerce uyumuyor. Rezene içtim hatta biraz kaşıkla ona da verdim inşallah faydası olur. Sadece ağlarken o şekilde kızardığında bişey olur mu ondan çok korkuyorum 😢😢😢
NazlininAnnesi gizemuakkaya damla veriyor musun yada başka bi takviye. Biz biogaia damla kullanıyoruz bebepim çok rahat. Kendi çıkarıyor gazını. Tavsiye ederim. Bi deneyin isteseniz. Reçetesiz satılıyor. Prbiyotik olduğu için.
NazlininAnnesi gizemuakkaya birde rahatlaması için ben ayaklarının altına karnına falan sıcak su torbası koyardım çok rahatlıyordu. Havlu ısıtıo onu da koyabilirsin
Aycaauzm gizemuakkaya benim oğlum da kaka yaparken öyle oluyo anlıyorum artık kucağıma alıp dik şekilde biraz gezdiyorum sonra altını açıp rahatlatıyorum bi kaç saat içinde yapıyo
gizemuakkaya NazlininAnnesi yok daha başlamadım doktoru 1 ayı doldurmasını bekle demişti ama alıcam artık
Elifnazinannesi Ben kızıma kimyon veriyorum çok az çok faydasını gördüm doktorum da kullanabilirsiniz demişti ben yarim çay bardağı kaynar suya yarim çay kaşığı koyup ilininca üstünde kalan suyundan günde iki çay kaşığı veriyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim
gizemuakkaya Elifnazinannesi kimyon çayını denedim ona da içirdim kendimde içtim çok teşekkür ederim öneri için gerçekten daha rahatlattı artık daha rahat gaz çıkarıyor. 🙏🏻❤️
Elifnazinannesi gizemuakkaya maşallah canım allah daha da iyilik versin inşallah çok etkili gerçekten her ikinize de 😍 bu arada yemeklerine de serpiştir çok iyi gelir