Deletedmom_35 Arkadaşlar bir masa sattım. kargoyu ben ödeyeceğim ama kargo boyutları büyük boyut mesela 25 tl yazıyor karşısında boyutu ne kadar büyük olursa olsun 25 tl mi ödeyeceğim biraz ağır bebek çalışma masası kargolatacağım
Annis-ogul Deletedmom_35 cnm genelde 25 tl kesinti oluyor ama bazen kargoculsr extra para istiyor sakin verme zaten dolaptan kesinti oluyor
Deletedmom_35 Noname21 ama 25 tl diye ücret belirliyor dolap bide ağır bir masa onlara kalırsa 100 tlden aşağı almazlar onuda ben vermem zaten
Noname21 Deletedmom_35 onu hiç bilmiyorum ama ben hiç tam para alamiyorum . Bana surekli ürün paket degisikliginden dolayı bilmem ne bilmem ne diyerek kesiyor
Noname21 cutiebun_ bunlar arada türüyor bence moderstorler bizim oraya buraya davet ettiğimiz insanlara karisacagina buraya tek mail ile giriş yapmayı ayarlasın
Deletedmom_35 Minikannesiiii ya pardon sizi yanlışlıkla etiketlemişim şu mis e yazacaktım kusura bakmayın 💜💜💜💜💜
cutiebun_ Noname21 ben bu tarz şeyleri hiç affetmem anonim takılıyorlar diye burası yada sosyal medya hiç farketmez hiç bulunmayacaklarını sanıyorlar polisin 2 dakikasına bakar bulmak 😂 sonra şikayetçi olunca da ağlayıp zırlayıp yerlere yatıyorlar 😂
Deletedmom_35 Minikannesiiii farkettim bende bakmıştım olsun hoşuma gidiyor dolansın işte buralarda onada eğlence 😂