Rumeysaakd Asilsmom combiotic en az gaz yapan mama diye biliyorum bende combiotic kullanıyorum bir sıkıntımız olmadı çok şükür
Larinaz Asilsmom combiotikte organikte kullandım gaz problemi yaşamadık,ama bünyeden bünyeye değişiyordur belki
EbruMa Palestinianbride ay bende öyle kullandım bebegım uykusunda bıle kıvranıyordu gaz sancısından hıcbır mama bu sekılde kıvrandırmamıştı bızı
Palestinianbride EbruMa bizde öyle düşünün 7 aylık bebekte gaz sancısı oysaki hiçbir mama 1 numarası kadar iyi gelmemişti
NesliZey Hipp 1 numara kullanırken bu kadar gaz sancısı çekmiyorduk 2 numaraya geçtik gaz sancısı çok fazla. Mamadan mı bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı ?
fatma1965 hşpp içinde nişasta olduğu için kabızlık yapıyor diyorlar genellikle combiyotik olan yapmıyormuymuş
Mugurs Asilsmom bızdede gaz yapmıstı ben günde 1 kere mama verdıgım için içine gaz damlası ekliyorum o zaman bır sıkıntı yasamıyorum
Ecemavi Combiotik kullanmamiza ragmen bizdede gaz ve kabizlik yapti baya kivrandi geceleri bebegim, bebelac golda geri donduk bakalim gerci o da surekli ishal gibi oluyordu