Deletedmom110 Zepnepzeynep doktorumuz 4. ayda başlıcaz dedi ama ben 3. Aydan beri kucağımda oturtuyorum çünkü çok meyilli.
Fbasturk Zepnepzeynep 4-5 aylıkken kucakta 1-2 dk başladık 6. Ay dolunca da o sikilana kadar oturtuyorum koltuga yaslaniyor yada emzirme yastığının içine koyup oyuncak veriyorum
Fbasturk Zepnepzeynep 4-5 aylıkken kucakta 1-2 dk başladık 6. Ay dolunca da o sikilana kadar oturtuyorum koltuga yaslaniyor yada emzirme yastığının içine koyup oyuncak veriyorum
Zoey8 5 ay 25 günlük bebeğim kendi oturmak istiyo çok uzun olmıcak şekilde 5 dk falan destekle oturuyorum gün içinde bi kaç defa her seferinde daha iyi otırmaya başladı kuyruk sokuğunda ki kemik yamulmaması için çok uzun oturtulmamalı diye biliyorum
Milaninannesi Zepnepzeynep 3. ay kontrolünde eğer isterse kısa süreli destekli oturtabileceğimizi söylemişti doktor. 6 aylık olduğunda desteksiz oturmaya başladı. On gün sonra 9 aylık olacak çok rahat oturuyor.
Emsa Uc aylikkn kucagimda dik oturtmaya basladim sonra yere iki cu defa oturttum baktim sevdi aglamiyor destekli oturttum ilk uzun olmayck sekilde simdi 6 bucuk aylik kizim bir aydir tam desteksiz oturuyor yatiyir otururken emekleme pozisyonu aliyor biseylere uzanip aliyor cagirinca bana yoneliyir oturarak bi metre feln ilerliyor on geri oynuyor bzn ondan oluyir heralde bence bebeklerinizin icinde varsa oturmak 3. Aydan sonra baslanilmali yava s yavas oturtulmaya kucakta
Larinaz Anasağlıktaki ebe bana tamtur dönebildigindr oturabilir demişti.3. Ayda dönüyordu bende destekle oturtuyordum yada kucakta. Birde bi dr açıklamasın’kendisi oturmak istiyorsa,oturtabilirsiniz demişti.zaten oturmak istemeyen bebek aşağı doğru kaykılırmış.5 ay 20 günlük desteksiz oturabiliyor kızım.
Gksaksl Zepnepzeynep 4. Ay kontrolünde doktorumuz oturtmamız gerektiğini söylemişti artık yavaştan. Tabi ki destekli bir şekilde ve daha çok kucakta dik bir şekilde. İlk başlarda hiç oturma isteği yoktu ama 4.5 aylık olduğundan beri kendi kalkmak istiyor başını kaldırıyor oturmak istiyor. 5 aylık olmak üzere artık 6. Aya kadar sanırım destekli sonra desteksiz bir şekilde otururlar umarım🙏🏻
Roniya Zepnepzeynep kendi oturmak istediğini gösterdiğinde başladım. 5 aylıktı destekli oturuyordu 5,5 aylıkken yavaş yavaş desteksiz oturmaya 6 aylıkken tamamen desteksiz oturmaya başladı. 6,5 aylıkken de emeklerden kendi kendine oturur pozisyona geçti
Bebeminnie Zepnepzeynep 4 aylıkken bebe yatmazs koymaya başladım, 6. Ayına girdiğinde desteksiz oturmaya başladı
otose_san Zepnepzeynep 3. ayına girmek üzere idi başını kaldırmaya başladı, oturmak istedi o zamandan itibaren destekli oturtuyorum
MuhammedAmine Zepnepzeynep 3.5 aylıkken kucağımda 4 aylıkken yanına arkasına yastık koyarak oturttum 5.5 aylıkken desteksiz oturdu tam anlamıyla
Gulsahagah Zepnepzeynep 3.ayda kendi pturmak istedi kucağımda oturttum 4.ayda destekli ve tutarak oturttum hep 5.ayda nasıl olacak bekliyorum gerhalde 2syımız var desteksiz oturabilmesi için