orguormeyisevenanne Arkadaşlar 2 ay 9 günlük bebeğim var son 2 3 haftadır gündüz uykusu çok kısa en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Uyuması için ne yapmamız gerekir yoksa normal mi bu durum?
SeymAsaff orguormeyisevenanne benimde bebeğim 20gunluk gündüzleri sürekli uyanıyor şiddetli bir ağlaması da yok uykuda değişik sesler çıkartıyor boğulur gibi korkuyorum başından ayrılamıyorum midesinde bulandırıyor acaba boğazında bisey mi takıldı veya nefes zorluğu mu çekiyor acemiyim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Haticegedik53 Merhaba benim bebeğim de 6 haftalık gündüz uykusu en uzunu yarım saat ilk başta gaz yüzündendi şuan gaz sorunumuz azaldı fakat halen uykuları çok az . Çözüm bulursanız yazın lütfen
orguormeyisevenanne SeymAsaff gaz sıkıntısı olabilir mi ki acaba çünkü benim bebeğimde katıla katıla ağlıyodu acile götürdük gazı var dediler lavman yaptılar içi boşalınca ağlamamıştı bi tek uyku sıkıntımız var işte karnı tok gazı yok uyumuyor bi tek gece baya uyuyo onda da 2 kere kalkıyo emmek için emip uyuyo
Berna7 SeymAsaff tamamen aynı şeyler bende de vardı. Sanki nefesi kesilmiş gibiydi başını sağa sola çevirip yüzünü elliyordu. Ama geçti zamanla şimdi 4 ay 18 günlük yaklaşık iki ay gibi geçti.
SeymAsaff orguormeyisevenanne sanko benim çocuğum yanınızdaymış gibi yorumlamışsınız işte bi uyurken boğazdan gelen ikk sesi korkutuyor beni birde boğazında çok kalıyor kusuyor
orguormeyisevenanne SeymAsaff Benim bebeğimde yapıyo onu genel bişi heralde sürekli yaptığı için de üstünde durmadım normal dedim😊
SeymAsaff orguormeyisevenanne korkuyorum boğulacak diye her yorum farklı cevap verince bir hemşiremizle görüşecem 20gunluk daha bugün 3 kere küstü boğazında kaliyo kustuktan sonra tepkisiz kalıyor