416767 Adetm bugün 3 gün gecikti normaldede gecikir pkoslu olanlar bilir sizce bekliyimmi test yapmak için iki ay adetim duzenliydi ayda bir adet oldum böyle olanlar yorum yaparmi boşuna test yapmak istemiyorumda
Elakizz 416767 ben pcosum ama zaten adetim hep düzensiz o yüzden gecikme için çok bir şey diyemiyorum biraz daha geçsin test yap istersen
93sinem93 416767 ben değilim ama kuzenim pkos ve doktorun tedavin devam ederken hamile kalman zor demesine rağmen hamile kaldı şuan 1 yaşında oğlu var❣️
birprensannesi0208 416767 bende pkosum hamilelikten hatta doğumdan sonra öğrendim bunu. Şuan 2. Ciyi düşünüyoruz ama maalesef 😔 2 ay düzenliyse bidahaki ay düzensizleşiyor bende burda bekleyeyim
EceTuran 416767 ben. Pcs vardi bende bekarligimdan beri… kilomda vardi yuzumde tuylenmede vardi. Tuylenmeye lazer bile tedavi etmiyordu oyle lanet bir durumdu. Bii ise girdim calismaktan zayifladim. Sonra hic dusunmedigim bir zamanda hamile oldugumu ogrendimm.
416767 Elakizz bende birşey duyemiyorum iki ay önce sogan kuru denedim ibrahim Saraçoğlu nun tarifi varya 🌼 iki üç ay düzenli adet gordm bu ayda gecince acaba diyorum şuan ama bakalım bekliycem🌺
416767 93sinem93 maşallah Allah bagislasin 🌻 ekstra yaptığı birşey oldumu acaba yada kullandığı bir şeyler
93sinem93 416767 özel bişey yapmadı hatta adeti okadar duzensızdi ki hic ummadığı zamanda rabbim nasip etti Allah isteyen tüm herkese nasip etsin imkansız dıye bısey yoktur sız ınancınızı yıtırmeyın 🙏
416767 birprensannesi0208 kaç aydır dusunuyorsunuz bende şuan bekliyorum yine düzensiz oldum diye ama bakalim
birprensannesi0208 416767 4-5 ay olacak hastaneye de gittim doktoruma muayenede oldum hamileliği engeliyecek gibi gözükmüyor dedi ama olmuyor nedense 😔
EceTuran 416767 🌼🌼ama 5 seneden sonra oldu kuzum. 2 dusukte oldu. Birde kan pihtilasmasi cikti. Insallah tez zamanda haberini alirsiniz insallah ❤❤
Buuycu 416767 bende pkos var hatta ağır bir pkos 3 4 ay olmadığımı bilirim. 3 4 gün geçmiş hemen bakmayın az daha geçsin bence öyle bakın
416767 Buuycu 3 4 ay çok uzun bir süre nasıl duruyorsunuz yani soğan kürü falan denedinizmi benim en geç 2 ay olmam ama sonra oluyorum birde 2 3 ay üst üste 30 günde adet oldum o yüzden bu ayda gecince tuhaf oldm ama bekliyorum hayırlısı olsun bakalım
Bebesiannesi 416767 Ben de pcosum 4 sene tedavi gördüm kimi zaman düzenli kimi zamanda aylarca adet görmüyordum her tedavi ek kiloydu kilo zaten tetikliyor en son tedavilerden sıkılıp tüp bebek yaptırdım şimdi oğlum 4,5 aylık 🥰
Buuycu 416767 çok uzun süre ama soğan kürünü yapamadım ilaç kullanmakta artık istemiyordum bekliyordum mecbur