Kbrbisi28 Etkisinden kacamadik bir Akrep burcu bebesi olan bir anne olarak gozlerim kan canagi diyebilirim gozler fal tasi gibi yorulmak yok yatakta keyf yapiyor ama uyumuyor dolunaydan etkilendik galibaa cidden
Kbrbisi28 1anne2cicek internette bi astoroloji yazisi okudum akrep yay ikizler boga koc aslan balik bunlar etkilenicekmis hem duygusal yonden ruhsak yonden etkileyecegi ve bebeklerdede uyku konusunda cok etkisi oldugu yaziyordu 🤭 severim boyle seylere inanmayi fal bakmaktan olsa gerek 🤭😁
Kbrbisi28 1anne2cicek ay bende hatta agladim ruyamda bu ruyaya mi agladim diye uyaninca guldum 😁😁🤭 bende yay burcuyum bu arada 😁
Kbrbisi28 1anne2cicek o kadar garipti ki cok gercekciydi ruya kizim uyaniyor besiginde agliyor ben az daha uyuyim diyorum sonra uyumuyo hobbaa sonra ruyada birsuru gariplikler en garibide agzimdan yuzukle anaktar cikariyodum 😁🤭
Kbrbisi28 Dilaylaa fazla iyi oldu benimki yaa ikizler burcu hazir iyi olmusken kendime taki filan aldirdim 😁 burnumu deldirmistim hizmalarimi yenilettim 😁😁