Bebiskomm Nisanurunannesi13 merhaba ilk aylarda henuz kıkırdak yumusakken doktora sorup kepce kulak bandı kullanılıyor sanırım ama kıkırdak sertlestikce uc aydan snra filan heralde gecmez buyuyunce operasyon yaptırırsınz 🌺🎈
Dilruba_1 Bebiskomm kepce kulak bandı kullanılıyor EczAnelede satılıyor mu bu banttan? Yclcnbz bantla belki üzerine yatma diye yapıştırmışlardır 😀 kızım da üstüne yatıyor kulağı kıvrılıyor bandana takınca kıvrılmıyor mesela ama bandana da kayıyor eder bant yapıştırsam üstüne yatamaz
Nisanurunannesi13 Bebiskomm Yclcnbz ilk doğduğu zaman kulakları kepçe değildi hep yan yatırıyordum sonra sırt üstü yatırdım kulakları uykuda katlandı bi baktım bi süre sonra kepçe olmuş üstüne katlanmış şeklinde uyudu
Yclcnbz Benim kendi kulağımın biri kepçe . Küçükken annemler bant yapıştırmış bence çok saçma kıkırdak yani bantla düzelir mi. Bu doğuştan gelen bir şey sonuçta. Ameliyat düşünürseniz küçük yaşta olmasında fayda var. Okul çağından önce yani.
Bebiskomm Dilruba_1 bilmiyorumki hic 🌸 ama bakın internette filan vardır. ama en iyisi ameliyat olur sonrasında. bantla sıkılır yazık hem duzelmesi de kesn degildir 💎
Nisanurunannesi13 Bebiskomm bant Dilruba_1 ebebekte civilde satılıyor 90tl civarı bir fiyat babycimin ama işe yarıyor mu bilmiyorum