busraelif19 Arkadaşlar merhaba🙋♀️27 günlük bebeğim var gündüz uykumuz yok denecek kadar az 5'er 10'ar dakikalık uykularla akşamı ediyoruz.Gazımız biraz fazla ona bağlıyorum uykusuzluğunu.Gunduz hic uyumayınca geceleri uykumuz iyi çok şükür ama emmek için uyandıramıyorum memeyi zorla veriyorum güçlü güçlü anca bi 5 dakika çekiyor bırakıyor.Aç kalıyor diye çok üzülüyorum.
gozdem busraelif19 sarılık probleminiz yoksa çişli bezleriniz varsa huzurlu bi şekilde uyuyosa emdiğinde kendi bırakıyosa hersey yolundadır bence 🙏
Omma busraelif19 benim bebeğim de geceleri 5 dk emip uyuyor aynı sizinki gibi. Eğer kilo artışı da iyiyse sorun yok diye düşünüyorum. Doktora bebeğim 20 günlükken gittiğimizde bebeğin emiş kuvveti arttı artık 5 dk da bir memede işini bitirir doymuyor diye düşünme demişti.
busraelif19 gozdem sarılığımız yok çok şükür ama varmış gibi aynı uyku hali.Bi kaç gece açtığımda hep kuru oluyordu bezi sabah yapmış oluyordu.Bi iki gecedir az da olsa yapıyo.O yüzden doyup doymadığından emin değilim.Insallah dediginiz gibidir🤲
busraelif19 Omma bizde haftaya gidicez doktora inşallah dediginiz gibi kilo alımı iyi çıkarsa içim rahatlayacak.