Nannee Kızlar iki gündür çok fena gribim eşimden bulaşti zaten . Emziriyorum bitki çayları içiyorum dikkat ederek ama bir faydasi olmadi . İlaç kullanmakta istemiyorum sizler gripken neler yaptınız ilaç kullanırsam bebek etkilenir mi 😞
Edaanurum Nannee tam olarak bilmiyorum ama bende geçirdiğimde ıhlamur felan içtim sürekli yine doktorunuza danışın taylod bile içemedim ben süte geçer diye geçmiş olsun
Teemo07 Nannee şuan bende bebegim de gribiz. Ona calpol veriyorum, kendim sürekli turlu yiyip içiyorum. İlaç kullanmıyorum genelde. Bir de bitki çayları tabi ballı limonlu.
Erva_2707 Nannee geçmiş olsun 3 aylık bebeğim ve bende gribiz burnunu hep açmam gerekiyor yoksa nefes alamıyor süt içemiyor . Burnu yara oldu açmaktan 🥺
Smnl Nannee 2 diş sarımsak ezip 1 yemek kaşığı limon 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp yutuyorum, ballı limonlu zencefil , ballı limonlu ıhlamur içiyorum. Turp ve soğan yiyorum. Biraz kokarca oluyorum ama sağlık için mecbur. Geçmiş olsun 💐
Nannee Edaanurum zencefil bal limon zerdeçal ne varsa içtim çay yaptım süte etki etmeyen bebeğe zararı olmayan bitkileri ama fena halsizlik yaptı doktora gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım .
Nannee Teemo07 ben de ilaç kullanmak istemiyorum hiç de sevmem kullanmayı o zaman evde var olan bitkilere devam edeyim
Mathxteacher Mandalina ye parol içebilirsin belki bebeğinin calpolu varsa ondan iç 1ölçek ben de oluyor gibiydim bunlarla atlattım iyi beslen mümkünse kemikli et falan ye
Nannee Beyzaevren kekik ben de düşündüm ama araştırınca anne sütünü olumsuz etkiliyor diye bir yazı okuyunca içmedim tavsiye için çok teşekkür ederim ☺️