TZA Kaç gündür sormak istiyorum fırsat olmadı şimdi emzirince aklıma geldi geceleri uyku arasında emzirdikten sonra tövbe Allah gaz çıkaramıyoruz ağızdan. Hemen daldığı için uykuya. Yan yatırıyorum zaten hep ama şu internette haberlerde filan diye duymuştum bi bebek mamadan sonra gazı çıkarılmadığı için kusmuğu mu ne nefes borusuna kaçmış ..... Allah korusun yazamıyorum bile . Siz napıyosunuz sizin nasıl oluyor gaz işi
asel_asya61 TZA ben de uyanacak diye çoğu zaman çıkartmıyorum. Bazen de çok uğraşmama rağmen o çıkartmıyor. Yan yatırıyorum arkadan yastıkla destekliyorum. Allah'a emanet yavrularımız🙏🏻
Mermaid TZA benim kizimda gece uykusunda asla gaz cikartmiyor bende ugrasiyorum cikarmayinca yatiriyorum 3aylik olduk Allah korusun hepimizin yavrusunu
TZA asel_asya61 ben uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyo bizde sorun o ha uyanmasın derim çıt çıkarmam uyanır öylede ters bi bebe 😄
Prensannesi20 Sanırım aynı şeyi çoğu anne yapıtor. Bende yapıyorum ama yanlış bir şey, bebeğimizin gazını çıkartıp öyle uykuya yatırmalıyız. Uyanıp uyanmaması önemli değil. Önceden ben yapıyordum o omzumda uyuyordu ben gazını çıkartıyordum geri uyuyordu. Bu aralar yapmamaya başladım. Yanlış bir şey aslında 😔
TZA Prensannesi20 evet kesinlikle çok yanlış bekliyorum yüzüyle ayaklarıyla elleriyle oynuyorum ıhh bana mısın demiyor
TZA asel_asya61 evet uğraş uğraş yok . Aynen bismillah deyip Allaha emanet yatırıyorum napıyım bilemedim bende
Nzlcan91 Ben öyle yatırdım geçen hafta su içmeye gittin geldim boğulurken yakaladım ama suç bende değildi 40 dk uğraştım çıkartmamıştı şimdi 1 saatte olsa çıkartmadan yatırmıyorum