Messuk Bebeğim 9 aylık akşam ateşi 37 buçuktu calpol verdim yarım tatlı kaşığı 2 30 da 38.5 oldu gene calpol verdim üst dişlerimiz cıkcak herhalde o yüzden ateşli anlına felan hiç bir şey koydurmuyor ateş kaş okursa tehlikeli olur acil cevap ne yapmam gerek
yigitanasi Aynı durumdayız ama bizim üst dişler de çıktı. Dün acile gittik 2 gün daha devam edebilir dedi, bu akşam balgam çıkaramadığı için istifa etti calpolle ateşi düşürdük şimdi uyudu. Kaç olunca tehlikeli tekrar hastaneye mi gitseydik diye merak ediyorum ben de
Messuk Bizim ateşimiz dün gece 39 çıktı sabah doktora gittik dolven şurup verdi şimdi düştü ateşimiz ama ara da tekrar çıkıyor
Mvmv 39.4 gordum ama hemen ilaca sarilmadim soydum bekledim dusmustu biraz. Bebeginiz huzursuz degilse uyuyorsa gunduz herzamqnki gibiyse ilac vermeyin bosu bosuna. Huysuzsa agliyorsa surmuyorsa uzerini cikarin ilik dus fayda etmiyorsa ozaman verin. Boyle hafif ateslerde ilaca alistirirsaniz yuksek ve gercekten ilaca ihtiyaci olan zaman hafif ilaclara vucut alistigi icin dahq fazla yukleme yapmaniz gerekir. Bebekler bizler gibi degil atesi kaldirqbiliyorlar. Tabii bunlar benim doktorumun tabsiyesi.
Messuk Mvmv çok huzursuz duşa da sokuyorum o da çok fayda etmiyor şurup veriyorum düşüyor 3 4 saat sonra tekrardan çıkıyor
Messuk Bsrulu Boğaz’larında hafif kızarıklık var dedi doktor neden kapıyor bilmiyorum çık ta dikkat ederim