yalnizkalp Pupis vallahi bana gore altin almak gereksiz benim esim aldi zarardayiz simdi yukselmesin bekliyor ki veriyi parayi cikarsin 😡
elizabeth Pupis uzun vadeli yatırım olarak düşünüyorsanız altın alma zamanı asla zarar etmezseniz ama al sat yapayım diye düşünüyorsanız zarar edersiniz.
yalnizkalp Pupis sinirim bozuldu ya veridyimiz parayi bile cikarmiyor off yukselsin vazlasin isteme kedni paramizi alalim yetr
yalnizkalp Evaninanasi hic bilmiyorum sormuyorum zaten ben en basinda karsiyim simdi esim baya zarardayiz diyor
S_x_w Pupis altın uzun vadede her zaman kazandırır..bundan 4-5 sene önce 3100₺ ye aldığım bilezik şu anda 15bin🤷🏻♀️🤷🏻♀️
mysa2 Pupis altından ziyade suan biraz dolar alma zamanı altında düğüne yakın çıkıyor seçimler bekleniyor biraz secimden sonra her ikiside fırlayacak.
Tatlihayat Pupis uzun vadeli yatırım yapmayı düşünüyorsanız altın alıp atın kenara unutun. 2019 ocak ayında 12.400 e aldığım altınlarım şuan 60.200 tutuyor. Uzun vadede zarar etmezsiniz.
Balkupum2505 Pupis ben uzun vadeciyim o yüzden elime geceni altina yatiriyorum. Dün ve bugun cok yükseldi şuan gram 1050 tl. Ve yılnasindan sonra mart gibi 1500 olacagi söyleniyo. Al satta cok zarar edersiniz