Deletedmom_23 Merhaba bacımsular 13 aylık bir oğlum var. Oyuncak arabalara, yuvarlak her şeye bayılıyor ve çevirmeye başlıyor bu sizde de var mı😁
mysa2 Deletedmom_23 bizimki o aylarda yolda hecen arabaların tekerlerine bakardı 3 yaşında hala daha araba tren vs böyle şeyler izler inceler 😊😊
Koalaannesii_0610 Deletedmom_23 13 aylık benimde oğlumda da var arada aklıma takılmıyor degildi ama yalnız degilmisiz😌
Deletedmom_23 Deletedmom_35 Anladım. Herhalde erkek bebeleri hep böyle. Aman araba tekeri çevirmek otizm belirtisi diye geçiyor ya sabah sabah obsesifliğim tuttu😁
Deletedmom_23 Deletedmom_35 yagmursen mysa2 Koalaannesii_0610 MeleKk34 Semy guzelbebegimmmm Deletedmom_41 Hayatbilgisi Deletedmom_58 Senibidasanaelikopteryokbuson Mizmizmyrtle Sleepwalker tatlssmommm minderbob Ikicocukbiranne Fusunf halamidagakaldirmislar Bacımsular misafir vardı yazamadım. Zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ediyorum Beynime kafein gitmeyince bazı nöronlarımda sıkıntı oluyor sonra böyle saçmalıyorum 😁 Hepinize kucak dolusu sevgiler ❤️
Deletedmom_23 yagmursen Oy çok şirin oluyor ama minnacık parmakları kedi patisi gibi teker çeviriyor😁
MeleKk34 Deletedmom_23 Allah senı kapmasın bi otizm şüphelenmeyen akıllı sen kalmıştın senıde kaybettık bacım 😂😂😂😂
Senibidasanaelikopteryokbuson Deletedmom_23 17 aylık benım oglumda yapıyo ters cevırıyo donderıyo sonra basındna gıdıyo aklına gelınce gerı gıdıp yapıyo dırekr otızmle bagdastırmıyorum bı donem bende kastım ama saldım suan Sureklı yapmıyo yapsada kesfetmek ıcın yapıyolar Gecende tekerlerın arasına oyuncak kopeklerı koymus onları donderıyodu onları cıkardı kasık koydu donsun dıye olmayınca gerı kopeklerı koydu Islevını kesfedıyolar demek kı
yagmursen Deletedmom_23 evet ya, endiselenme normal zaten oyuncaklardan anladıkları yerler kurabildikleri oyunlar kısıtlı daha küçükler bu şekilde normal hatta güzel 🥰
Deletedmom_58 Deletedmom_23 hahahaha kahvesizlik insana neler düşündürüyor sjsjsjsj bi daha icmemezlik yapma sakın aramızda sayılı akıllılardan sen varsın. Seni de kaybetmeyelim ahahahah
Semy Deletedmom_23 şuan ilk adım arabasının tekerliğiyle oynuyor 😂 çek bırak arabalarına bayılıyo. Bi dünya oyuncagı var bi tek bunlarla ilgileniyo