Cevizr46 Kızlar dün para gözükmüyor du kartta bende akşam ziraat hesabıma havale ettim ama halen gelmiş değil niye acaba bilen varmi ne zaman gelir
Cevizr46 Prens-prenses-annesi umarım yatar yaa varsa bir para veriyorlar ama nasıl yani adam akıllı çekilmiyor ins hesaba geçer
Cevizr46 Mizmizmyrtle balla şimdi havale yaptığım için gün içinde gelir inş e devlette görünmüyor cunku önce görünüyordu havale yaptığım icin
Cevizr46 Mizmizmyrtle e devletten ziraat hesabıma aktardım gelmedi dün akşam aktarması gelmezse ptt kartta mi oluyor cnm
Mizmizmyrtle Cevizr46 bende geçen ay öyle yapmıştın Finansbank kartıma aktardım ama geçmedi ertesi gün akşama kadar bekledim geçmeyince de PTT ATM ye gittim PTT kartımla çektim oldu aldım parayı
Cevizr46 Arkadaşlar banka hesabına aktarıp parayı çeken varmi benim hala hesaba geçmemiş e devlette de gözükmüyor para neredeyse
lisansli_Mom49 Cevizr46 PTT kurum ödemelerinde baktım karta aktarılmış ama eşim gitti çekememiş yokmuş anlamadık
MinnakAsel Prenses18 kendi evinizin elekktirik su varsa dolgaz gaz abonelik numaralarını yazicaksiniz